F
C
68
Širina:205
Visina:45
Prečnik:16
205/45 R16 87W XL PHENOMA

205/45 R16 87W XL PHENOMA

Proizvođač
LASSA
Klasa
Srednja
Sezona
Letnje gume
Šifra
21991000
potrošnja goriva
dužina kočenja na mokrom putu
Nivo buke
Širina Visina Prečnik
205 45 16
EU-POTROŠNJA EU-WET GRIP EU-BUKA
F
C
68 db
INDEKS NOSIVOSTI INDEKS BRZINE XL
545 kg
270 km/h
Da
DEZEN
Phenoma - nova guma visokih performansi iz kompanije Lassa - namenjena je za sportske automobile i sportske vozače. Sa svojom izvrsnom kontrolom i odzivom, nudi vožnju do krajnjih granica i na suvim i na mokrim terenima. Brzo prilagodjavanje Phenome na nagle pokrete i odličan kapacitet kočenja zasigurno će očarati sve njene korisnike. Izvanredne performanse upravljanja i kočenja i na mokrim i na suhim terenima - Projektovana sa visokim nivoom silicijum-oksida u smesi gazne površine, Phenoma svojim korisnicima uliva veliko poverenje čvrstim prianjanjem za bilo koju površinu kako u zavojima tako i pri naglim pokretima. Izvanredno prijanjanje, bočna ravnoteža i izdržljivost - Prianjanje, bočna ravnoteža u zavojima i otpornost na spoljne faktore kod Phenome su poboljšani zbog ojačanih bočnih zidova. Zaštita za felnu - Zahvaljujući tankom obruču koji štiti naplatak i daje maksimalnu snagu, ne samo da je guma lakša već je i otpor kotrljanja smanjen. Stabilna vožnja pri velikim brzinama - Dodatni najlonski slojevi u uzorku omogućuju Phenomi da bude stabilna u vožnji pri velikim brzinama, a takođe smanjuju i otpor kotrljanja. Odličan odziv pri upravljanju i brza prilagodljivost pri naglim pokretima - Dvostruki ravni blokovi dizajnirani su kako bi Phenoma odmah reagovala na nagle pokrete vrlo česte u sportskoj vožnji. Dakle, time je povećana osetljivost pri upravljanju pa se upravljačke komande vozača momentalno prenose na put. Novi Z dizajn ukanala štiti gumu od pregrevanja i sprečava nastajanje akvaplaninga u uslovima mokrih puteva

LASSA

Jedan od svetski najpoznatijih proizvođača guma, Bridgestone korporacija, na svetskom tržištu prisutna je i sa brendom LASSA, čiji su proizvodni kapaciteti u Turskoj i zasniva se na Bridgestone najnovijoj tehnologiji.

O značaju razvojnog programa u dovoljnoj meri ukazuje nivo prošlogodišnjeg investiranja u proširenje proizvodnih kapaciteta druge fabrike, sa investicijom od 300.000.000 američkih dolara.

Ovakav koncept razvoja, ovom proizvođaču doneo je status najbrže rastućeg i najpouzdanijeg brenda, ne samo na tržištu Turske, već i u oko 50 zemalja širom sveta.
Pored brojnih sertifikata za kvalitet, značajno je da su gume ovog proizvođača kao prva ugradnja prisutni kod vodećih proizvođača automobila: Renault, Toyota, Ford, Honda, Hyundai, Mercedes Benz i mnogih drugih.

U vodećim kompanijama u Srbiji u prometu guma i izvršenju servisnih usluga na vozilima, ovaj brend je prisutan i ima tendenciju stalnog povećanja obima prometa

GARANCIJA 24 meseca

Garanija sadrži osnovne informacije o kvalitetu proizvoda, kao i način i postupak ostvarenja prava kupaca utvrdjenih zakonskim propisima Republike Srbije: Garancija kvaliteta, Uslovi i pravo na reklamaciju, Obaveze davaoca garancije, Postupak rešavanja reklamacije, Prava kupca i tehničko uputstvo za upotrebu pneumatika koje ne predstavlja deo garantnog lista.

1. GARANCIJA KVALITETA

Kemoimpex kao uvoznik i distributer garantuje kvalitet i funkcionalnost proizvoda brendova: Pirelli, Hankook, Lassa, Starfire, Cooper, Cordiant, Laufenn, Continental, Ozka, Niznjekamsk, Omsk, Jaroslav i Kabat koji se nude i prodaju na tržištu Republike Srbije. Garantni rok na izradu, materijal i konstrukciju proizvoda brendova spoljašnjih guma (Pirelli, Hankook, Lassa, Starfire, Cooper, Cordiant, Laufenn, Contintantel, Mirage, Intertack, Triangle, Ozka, Niznjekamsk, Omsk, Jarosl

Način isporuke

Procedura isporuke guma 

  • Prilikom naručivanja guma putem našeg sajta isporuka guma je u roku od 1-2 dana u zavisnosti kada je primljena narudžbenica. U slučaju da je narudžbenica primljena do 13:00 h, pošiljka će biti dostavljena kupcu na određenu adresu u roku od 2 dana(* u sezoni su okvirni termini za isporuku.)
  • Isporuka guma krenuće nakon dobijanja uplate od strane kupca u slučaju da je kupac izabrao način plaćanja putem opšte uplatnice ili E-bankingom. U slučaju da je kupac izabrao način plaćanja putem pouzeća, kupac će biti kontaktiran nakon dobijanja porudžbenice radi potvrde kupovine pre isporuke guma.
  • Garantujemo cenu iz poru
  • Čekovi građana - do 12 rata (samo u našim maloprodajama)
  • Platne, Debitne i Kreditne kartice - Visa, Maestro, Master, Dina, American Express
  • Samo uz kreditne kartice Banca Intesa i Komercijalna banka - Visa, Master - do 6 rata
  • Nalog za uplatu/prenos
  • Gotovina

Iskoristite dodatni popust!

Opšti uslovi korišćenja web prezentacije

Posetom ili kupovinom prihvatate uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Kompanija Agrohim&Kemoimpex D.O.O (u daljem tekstu Kemoimpex) zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Uslovi poslovanja

Web prezentacija kompanije Agrohim&Kemoimpex posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Izjava o zaštiti privatnosti korisnika

Kompanija Agrohim&Kemoimpex se obavezuje i garantuje čuvanje i zaštitu privatnosti podataka svih naših kupaca i donatora.

Kompanija Agrohim&Kemoimpex prikuplja samo neophodne, osnovne podatke o donatorima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo donatorima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke d

PREPORUČUJEMO GUME