Širina:225
Visina:65
Prečnik:17
225/65 R17 102T I FIT ICE LW71

225/65 R17 102T I FIT ICE LW71

Proizvođač
LAUFENN
Klasa
Srednja
Sezona
Zimske gume
Šifra
1017488
potrošnja goriva
dužina kočenja na mokrom putu
Nivo buke
Širina Visina Prečnik
225 65 17
INDEKS NOSIVOSTI INDEKS BRZINE M+S
850 kg
190 km/h
Da
DEZEN
Omogućava bezbednu vožnju tokom zimske sezone Karakteristike: Odlično kočenje u uslovima poledice i leda na putu, poboljšana vuča u uslovima snega i leda, smanjena buka i udobna vožnja U poređenju sa konvencionalnim gumama, kontaktna površina LW71 povećava se za čak 20%, povećavajući performanse kočenja na snežnim i ledenim putevima. Dizajn 3D talasnog dizajna koji se koristi kod LW71 I FIT ICE pruža bolji prianjanje i performanse rukovanja tako što minimizira kretanje blokova prilikom vožnje. Napredni dizajn osigurava maksimalni efekat prianjanja na ledenim putevima za bolju vuču. Dizajn 3D ivice u obliku kandže u blokovima gazećeg sloja pneumatika pomaže u poboljšanju performansi vuče na snežnim i ledenim putevima. Kanali specijalno dizajnirani u blokovima gazećeg sloja pneumatika apsorbuju vodu i tako pomažu da se maksimiziraju performanse u uslovima vode na putu - sprečavanje akvaplaning-a. Dizajn bočnog bloka kontaktne površine gume obezbeđuje efikasnije odvodnjavanje vode za bolje performanse vožnje. Primena nove zimske gume u kombinaciji sa poboljšanim performansama na niskim temperaturama poboljšava prianjanja za kompletno uživanje u zimskoj vožnji. - High Grip Sillica jedinjenje - nudi superiornu vuču i niži otpor kotrljanja za poboljšanu ekonomičnost potrošnje goriva. - Povećava kontakt pneumatika sa putevima radi boljeg rukovanja i trajanja gazećeg sloja - Poboljšava performanse rukovanja - Ravnotežna linija karkasa - Minimizira deformaciju pneumatika i omogućava veću krutost bočne strane. Poboljšan odziv upravljanja i upravljanja.

LAUFENN

Poznati proizvođač guma Hankook, predstavio je novi brend sa ciljem da nizom novih proizvoda potrošačima ponudi širi spektar proizvoda kako bi zadovoljio različite potrebe potrošača uz pristupačne cene. Budući da je novi brend Laufenn, uglavnom fokusiran na evropsko tržište, upravo je predstavljena nova linija letnjih guma kako bi se zadovoljile potrebe potrošača kojei traže kvalitet, stil i vrednost. Tri nova dezena guma su razvijena posebno za potrebe regionalnog tržišta, sa zaokruženim asortimanom, koji se dobro uklapaju u svakodnevne potrebe. To su tri linije guma: S Fit EQ, G Fit EQ i X Fit Van.

Laufenn S Fit EQ opremljene su naprednim aqua hydro dizajnom blokova, koji u kombinaciji sa četiri glavna kanala pružaju efikasnu prevenciju pojave akvaplaninga. Ivice blokova i omotač od polimera podržavaju drenažu, što za rezultat ima visoke performanse u kategoriji upravljanja i kočenja, kako na vlažnim, tako i na suvim podlogama.

GARANCIJA 24 meseca

Garanija sadrži osnovne informacije o kvalitetu proizvoda, kao i način i postupak ostvarenja prava kupaca utvrdjenih zakonskim propisima Republike Srbije: Garancija kvaliteta, Uslovi i pravo na reklamaciju, Obaveze davaoca garancije, Postupak rešavanja reklamacije, Prava kupca i tehničko uputstvo za upotrebu pneumatika koje ne predstavlja deo garantnog lista.

1. GARANCIJA KVALITETA

Kemoimpex kao uvoznik i distributer garantuje kvalitet i funkcionalnost proizvoda brendova: Pirelli, Hankook, Lassa, Starfire, Cooper, Cordiant, Laufenn, Continental, Ozka, Niznjekamsk, Omsk, Jaroslav i Kabat koji se nude i prodaju na tržištu Republike Srbije. Garantni rok na izradu, materijal i konstrukciju proizvoda brendova spoljašnjih guma (Pirelli, Hankook, Lassa, Starfire, Cooper, Cordiant, Laufenn, Contintantel, Mirage, Intertack, Triangle, Ozka, Niznjekamsk, Omsk, Jarosl

Način isporuke

Procedura isporuke guma 

  • Prilikom naručivanja guma putem našeg sajta isporuka guma je u roku od 1-2 dana u zavisnosti kada je primljena narudžbenica. U slučaju da je narudžbenica primljena do 13:00 h, pošiljka će biti dostavljena kupcu na određenu adresu u roku od 2 dana(* u sezoni su okvirni termini za isporuku.)
  • Isporuka guma krenuće nakon dobijanja uplate od strane kupca u slučaju da je kupac izabrao način plaćanja putem opšte uplatnice ili E-bankingom. U slučaju da je kupac izabrao način plaćanja putem pouzeća, kupac će biti kontaktiran nakon dobijanja porudžbenice radi potvrde kupovine pre isporuke guma.
  • Isporučilac je obavezan
  • Čekovi građana - do 12 rata (samo u našim maloprodajama)
  • Platne, Debitne i Kreditne kartice - Visa, Maestro, Master, Dina, American Express
  • Samo uz kreditne kartice Banca Intesa i Komercijalna banka - Visa, Master - do 6 rata
  • Nalog za uplatu/prenos
  • Gotovina

Iskoristite dodatni popust!

Opšti uslovi korišćenja web prezentacije

Posetom ili kupovinom prihvatate uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Kompanija Agrohim&Kemoimpex D.O.O (u daljem tekstu Kemoimpex) zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Uslovi poslovanja

Web prezentacija kompanije Agrohim&Kemoimpex posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Izjava o zaštiti privatnosti korisnika

Kompanija Agrohim&Kemoimpex se obavezuje i garantuje čuvanje i zaštitu privatnosti podataka svih naših kupaca i donatora.

Kompanija Agrohim&Kemoimpex prikuplja samo neophodne, osnovne podatke o donatorima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo donatorima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke d

PREPORUČUJEMO GUME

Novo, PreporučujemoPirelli
C
C
72
225/65 R17 102T SCORPION WINTER
Uštedite 10.00%LASSA
E
C
72
225/65 R17 106H XL COMPETUS WINTER 2

225/65 R17 106H XL COMPETUS WINTER 2

4x4 gume---
Klasa
Srednja
Cena
10.423 RSD9.475 RSD
Stari dotMichelin
E
C
72
Dot: 2013
225/65 R17 106T XL LATITUDE ALPIN GRNX

225/65 R17 106T XL LATITUDE ALPIN GRNX

4x4 gume---
Klasa
Viša
Cena
15.034 RSD
Na lageru
1 kom