12V 80AH D+ SILVER DYNAMIC AGM | Dostupno u prodavnici
VARTA

Varta 12V 80AH D+ SILVER DYNAMIC AGM | Dostupno u prodavnici

Desna
KLEMA
80
AH
800A
STARTNA SNAGA
315x175x190
DIMENZIJA AKUMULATORA
Šifra 13349.
Cena sa PDV-om
23.589,00 RSD / KOM
Preuzimanje robe u
KEMOIMPEX OBJEKTU

O brendu

VARTA

Varta u sklopu Johnson Controls je najveći svetski proizvođač formiranih starter akumulatora za automobile. Kompanija koja je nastala daleke 1880 god. u Nemačkoj.Od svog nastanka pa do danas posluju samo sa jednom idejom kako da  poboljšaju najbolje. Osim najmodernijih razvojnih i proizvodnih pogona Johnson Controls ulaže u inovativne tehnološke pogone u kojima se radi na optimizaciji dizajna i kvaliteta proizvoda.

Gde god vas odvede vaše putovanje, VARTA® akumulatori daju svu potrebnu snagu kako bi vas odveli tamo. Bilo da vozite vaše prvo vozilo, ili da ste vlasnik vozila sa Start-Stop funkcijom, ili da vozite vrhunski opremljeno vozilo sa visokim potrebama za energijom, VARTA® Black, Blue i Silver Trio Dynamic akumulatori nude snagu koju trebate. 

Danas, ćete pronaći naše proizvode u milionima automobila, motornih čamaca, motocikala i kampera. Naši inžinjeri ulažu stručnost i preciznost u svaki pojed

Opširnije o brendu

Specifikacija
AH 80
KLEMA Desna
START-STOP AGM Da
GARANCIJA AKUMULATORA 25 meseci
STARTNA SNAGA 800A
DIMENZIJA AKUMULATORA 315x175x190

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.