Stambeno-poslovni objekat u Nišu, Skopljanska ulica

U strogom centru Niša, na Nišavskom keju, u ul. Kej Kola Srpskih Sestara, izgrađen je  grandiozni dvolamelni, šestospratni stambeno-poslovni objekat. Ovaj deo grada Niša poznat je po dobro očuvanim tradicionalnim građevinama. Ulica Kej Kola Srpskih Sestara je jedna od najstarijih u Nišu. Iako se radi o objektu moderne gradnje, gde je savršeno  objedinjena ideja „starog“ Niša i savremenog koncepta življenja.

Izgrađeni su stanovi strukture ( u rasponu od 40 m2 do 120 m2) , sa dva nivoa garažnih mesta (250 mesta) , tehničkim prostorijama i pratećim prostorijama i komunikacijama.

Zadovoljstvo investitora i svih kupaca je da  su objekti preko 95% predati na korišćenje kupcima i da su svi prostori u potpunoj funkciji prema projektovanim uslovima. Odnosno, mogućnosti izbora u kupovini  su smanjene i naš investitorski slogan „ Bezbrižno ekspluzivno žiiveti pored reke“ je ograničen na manji broj stanova i poslovnih prostora. Zato, treba iskoristiti preostale mogućnosti i po povoljnim uslovima , plaćanjem iz ličnih ili kreditnih sredstava, kupovinom stana ili poslovnog prostora, može se doći do ostvarenja cilja za sebe i svoja pokoljenja.

Polazni koncept organizacije prostora potvrđen  je kao potpuno funkcionalan, a lokacija obezbeđuje optimalne uslove za život i rad najvišeg standarda. U  praksi je potvrđeno da  lokacija po svemu spada u jednu od najpoželjnijih za življenje i poslovanje u Nišu.

DODATNE INFORMACIJE:

  • Svi stanovi su uknjiženi, moguće sve vrste kredita, subvencija države, i povraćaj PDV-a. 
  • Dva bešumna lifta, kamena vuna izolacija, izuzetni! 
  • Svaki stan poseduje pripadajuću ostavu. 


Posedujemo i slobodna garažna mesta u podzemnoj garaži, sa liftom, provetravanjem, rolo vratima sa daljinskom komandom. 

Za sve informacije i razgledanje pozovite

KUPOVINA DIREKTNO OD INVESTITORA SAMO NA OVOM BROJU - 064/844 05 22

Prodaja i informacije

Telefon: 
018/ 415 0 142
018/ 458 1 191

Mobilni: 
064/ 844 0 522

Lamela B -  stan 116m2

Lamela B - stan 116m2

Kvadratura: 116m2

Četvorosoban stan, tri prostrane spavaće sobe, ogroman dnevni boravak, kuhinja, dve terase, pogled ka Nišavi i hotelu Ambasador.

Opširnije
Lokali

Lokali

U centru Niša, na nišavskom keju, ul.Kej kola srpskih sestara br.13, u novo izgrađenom objektu stambeno-poslovne zgrade izdaju se ili prodaju loki površine 241 m2 i 277m2 sa mogućnošću deljennje na više lokala različitih površina. Namena lokala je moguća za trgovinske i ostale usluge. Mikro lokacija, mogućnost izvođenja pregrađivanja, mogućnost formiranja etaže unutar lokala, mogućnost više ulaza - izlaza ka keju i unutar stambenog kompleksa, stvaraju povoljne uslove za ...

Opširnije