Lassa nagradni kviz

Lassa nagradni kviz ove zime :

Odgovorite tacno na postavljeno pitanje I osvojite vredne nagrade.

Lassa kao novi brend na trzistu Srbije krecem sa promotivnim zimskim cenama ove godine .

Rezultati nagradne igre Lassa bice objavljeni do 20.01.2015 .

Ukratko o novom brendu :

Jedan od svetski najpoznatijih proizvođača guma -------- korporacija na svetskom tržištu prisutna je i sa brendom LASSA čiju su proizvodni kapaciteti u Turskoj i zasniva se na --------- najnovijoj tehnologiji. O značaju razvojnog programa, u dovoljnoj meri ukazuje nivo prošlogodišnjeg investiranja u proširenje proizvodnih kapaciteta druge fabrike sa investicijom od 300.000.000 američkih dolara.

Ovakav koncept razvoja ovom proizvođaču doneo je status najbrže rastućeg i najpouzdanijeg brenda ne samo na tržištu Turske već i u oko 50 zemalja širom sveta. Pored  brojnih sertifikata za kvalitet svakako značajno je da su gume ovog proizvođača, kao prva ugradnja prisutni kod vodećih proizvođača automobila : Renault,Toyota, Ford, Honda,Hyundai, Mercedes Benz i mnogih drugih.

Sve navedeno o LASSA gumama je dovoljan razlog da je u poslovnom sistemu AGROHIM i KEMOIMPEX, kao vodećim kompanijama u Srbiji u prometu guma i izvršenju servisnih usluga na vozilima, ovaj brend značajno prisutan i ima tendenciju stalnog povećanja obima prometa. Razlog ovome je i agresivna cenovna politika kojom se obezbeđuje da se za znatno niže cene u odnosu na ustaljene na tržištu dobija visok kvalitet, posebno najpovoljnije cene u segmetu putničkih i 4x4 guma.

Brenda LASSA je dostupan kroz distributivnu mrežu širom Srbije preko poslovnog sistema AGROHIM i KEMOIMPEX

Lassa ne radi samo gume za putnički program već i za trkačke automobile, Lassa Relly.Ona je i predstavnik Turske na Evropskim takmičenjima.

Montiraju se u preko 50 zemalja na vozilima u prvoj ugardnji kod renomiranih proizvodjaca.

Glavne karakteristike koje čine Lassu vodećim proizvodjačem guma u tom delu Evrope su odlična usluga u kombinaciji sa odličnim proizvodima.

Stručnost pokazana u razvoju trkačkih guma preusmerava se i na razvoj automobilskih guma.Na taj način dobijaju se gume koje su trajnije i imaju bolje performanse .Sve veća zastupljenost je i na našem tržištu.