Novo u ponudi otkup akumulatora

NOVO U PONUDI

U svim maloprodajnim centrima Agrohim/Kemoimpex, prilikom kupovine novog akumulatora iz naše ponude, od sada možete iskoristiti sledeće pogodnosti koje Vam se nude:

1. BESPLATNA PROVERA STAROG AKUMULATORA - vrši se pomoću najsavremenijih uređaja za testiranje akumulatora, koji na odštampanom izveštaju pružaju podatak o stanju akumulatora, koji koristite u Vašem vozilu. Na taj način imate jasnu sliku o neophodnosti zamene starog akumulatora novim.

2. BESPLATNA ZAMENA NOVOG AKUMULATORA - ukoliko Vam je ovaj postupak nepoznat ili ne želite da se upuštate u to, naročito kod vozila novije generacije, prepustite našim kvalifikovanim serviserima da izvrše zamenu umesto Vas, potpuno besplatno.

3. OTKUP STAROG AKUMULATORA - naročito ističemo ovu pogodnost, jer po vrlo povoljnim uslovima na tržištu vršimo otkup Vašeg starog akumulatora, i time sa jedne strane, obezbeđujemo komfor za Vas, jer se ceo proces pri kupovini novog akumulatora zaokružuje kod nas, a sa druge strane, pokazujemo društvenu odgovornost prema otpadu za reciklažu.

Vaš Agrohim/Kemoimpex