Riken Road Performance i Riken Ultra High Performance

Riken UHP

letnja gume ultra-visokih performansi, koji zbog asimetričnog dizajna za sve ljubitelje adrenalina može da garantuje dinamičnu i istovremeno bezbednu vožnju na suvim i mokrim površinama puta. Model 2017, dizajniran od strane Michelin dizajnera.
Riken UHP je naslednik i zamena za model Riken Maystorm 2, nova generacija sportskih guma dobila ne samo radikalno drugačiji dizajn ali i širi raspon veličina, na 17", 18" i 19" .

Osnovna prednost asimetrične šare Riken Ultra High Performance je njegova sposobnost da obezbedi visok stepen pouzdanosti u svim vremenskim uslovima u letnjem periodu. Efikasan drenažni sistem pneumatika, koji se sastoji od četiri kružnih i brojno poprečnih žljebova na gaznoj površini, olakšava brzu evakuaciju vode iz kontaktne zone i povećava stabilnost na vlažnim površinama.

Prednosti:

Ultra High Performance
Ultra High Performance

Kontrola, čak i pri velikim brzinama

  • asimetrični dizajn dezena gazećeg sloja

Poboljšane performanse

  • Optimizovana konstrukcija, krutost i rigidnost gazećeg sloja
  • Smanjen otpor kotrljanja i povećana trakcija na mokrim putevima zahvaljujući novom jedinjenju silike.

 Riken ROAD Performance

Riken gume su proizvedene pod pokroviteljstvom Michelina, na evropskom tržištu jedan od brendova sa najboljim odnosom kvalitet-cena.

Najnoviji dezen Road Performance pruža vrlo dobre performanse, dizajniran za automobile srednje i više klase odlikuje se vrlo dobrom adhezijom i na suve i mokre puteve, dobrih kočionih svojstva, a takođe ima dugi vek trajanja.

Uz atraktivne cene očigledan su izbor vozača koji preferira optimalne cene i kvalitet.

Prednosti:

Road Performance
Road Performance

Lako se kontroliše u bilo kojoj brzini

  •  Asimetrični dizajn gazećeg sloja sa krutim rebrima
  • Odlične performanse na mokrim i suvim površinama puta

Kontrola i upravljivost na vlažnim površinama

  • uzdužne i poprečne brazde

Ponašanje na suvim putevima:

  • Jedinstvena smesa silike i stabilni rameni blokovi gume za bolju trakciju na putu.

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.