Hankook K435 Kinergy Eco 2

Pametan izbor za vozača i okolinu.

Kinergy Eco 2 ima asimetrični dezen i ima odličnu trakciju na vlažnom putu koja se pokazuje visokim performansama odvodnjavanja zbog optimalne širine žleba i položaja.

Kinergi Eco2 K435 je nova eko guma Hankooka, specijalno dizajnirana za mala i srednja vozila.

Nakon svog prethodnika, akcenat je stavljen na smanjenje otpora kotrljanja, smanjenje buke i povećanje kilometraže održavajući performanse na visokom nivou kako u suvim tako i u vlažnim uslovima.

Kinergi Eco 2 K435 već poverenja od strane vodećih proizvođača automobila kao što Volkswagen i Hyundai koji su izabrali K435 kao OE gumu, prva ugradnja u nova vozila.

Karakteristike gume:

Široki bočni žlebovi

Široki bočni žlebovi ugrađeni u unutrašnje blokove pružaju odličnu otpornost na hidroplaning.   

Hankook K435 Kinergy Eco 2

Poboljšana bočna čvrstoća obezbeđuje poboljšane performanse rukovanja na suvom.

Nova jedinjenja poboljšavaju kočenje na vlažnom i performanse habanja bez žrtvovanja drugih karakteristika pneumatika. Konkretno, performanse habanja su poboljšane optimizovanom gustinom molekula unakrsnog povezivanja. Napredna tehnologija mešanja sa visokim punjenjem punila i funkcionalizovanim polimerom visoke molekulske mase u isto vreme poboljšava vlažnost i habanje.

Optimalne širine i pozicioniranje žlebova za tri kanala obezbeđuju izvrsne performanse u uslovima vlažnog kolovoza. Široki spoljni žlebovi omogućavaju maksimalnu evakuaciju vode iz gazećeg sloja koja osigurava trakciju na vlažnom.

Tehnologija Aqua turbine             

Hankook K435 Kinergy Eco 2

Poboljšava odvodnjavanje uzdužno i bočno.

Optimizovana sekvenca kanala
Precizno dizajnirane veličine bloka smanjuju buku u toku vožnje.

Trenutno se proizvode u rasponu 13"-16".

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.