Thule

  Thule je globalni lider u velikom broju kategorija proizvoda, kao što su Sport & Cargo nosači za auto, krovne kutije i korpe, nosači opreme. Takođe, imamo globalni domet sa proizvodima Thule grupa, u svakom kutku sveta: na usamljenim australijskim plažama, na zauzetim ulicama Bostona, preko biciklističke staze visoko u Andima, do ski staze u Alpima.

Mi smo međunarodna grupa strastvenih ljudi, koji se fokusiraju na razvoj sigurnih, jednostavnihza upotrebu i lepih rešenja za aktivne porodice i ljubitelje prirode. Pomažemo im da donesu ono do čega im je stalo najviše, kada uživaju u aktivnom životu.

Nudimo proizvode za male stvari, koje uvek nosite sa sobom, kao što su zaštitne maske za telefone, kao i za teže stvari, koje transportujete na duže relacije koristeći svoj automobil, npr. nosač bicikla. Ukratko, nudimo rešenja da ponesete sve do čega Vam je stalo.

Thule

Sa sedištem u Malmeu, u Švedskoj, Thule grupa ima više od 2.000 zaposlenih, u više od 50 proizvodnih i prodajnih mesta, širom sveta. Thule je najveći brend u Thule grupi.

Više o asortimanu Thule grupe i pravom izboru njihovih proizvoda na linku: https://www.thule.com/en/rs/buyers-guide

Deo ponude ovog premium brenda možete videti u servisnim centrima Kemoimpex-a, a za Vas smo obezbedili celokupan asortiman Thule proizvoda, po povoljnim cenama. Posetite nas!