Wynn’s

Wynn’s je vodeći svetski proizvođač na polju hemijskih proizvoda za vozače, profesionalne opreme i servisnih proizvoda. Izuzetno razvijena distributivna mreža, uslužuje korisnike na svih pet kontinenata.

Vozačima koji redovno održavaju automobile, Wynn's nudi širok spektar proizvoda koji deluju preventivno, ili otklanjaju probleme u radu automobila, unapređuju rad motora, smanjuju potrošnju goriva i troškove popravki, održavaju i čiste sistem za gorivo, klima sistem, upravljački, rashladni i sistem za transmisiju.

Wynn’s kvalitet, Odeljenje za istraživanje i razvoj fabrike Wynn’s, konstantno radi na unapređenju tehnologija čišćenja i podmazivanja, što doprinosi stalnom podizanju kvaliteta, zdravstvenih i sigurnosnih aspekata, kao i zaštite okoline.

Wynn’s Belgium pogon za proizvodnju radi u skladu sa sertifikatom o kvalitetu ISO 9001. Mnogi proizvodi su atestirani i preporučeni od vodećih svetskih proizvođača vozila.

Wynn’s brend ima izuzetno jaku reputaciju i prepoznatljivost po kvalitetu i kod profesionalnih korisnika i kod vozača.

Kao alternativa mehaničkom servisiranju, mnogi problemi vezani za vaše vozilo mogu da se reše, ili da budu sprečeni korišćenjem Wynn’s hemijskih tretmana, koji su efikasni, ekonomični i jednostavni za upotrebu.

Faktori koji utiču na nastanak problema su:

1. Starost vozila - uvećan broj kvarova

2. Gust saobraćaj - ubrzano stvaranje ugljeničnih naslaga u sistemu za gorivo

3. Nova tehnologija motora - veća osetljivost sistema na naslage i prljanje

4. Moderna tehnologija goriva - savremena goriva su podložnija oksidaciji

Wynn’s je razvio spekatar hemijskih tretmana i aditiva koji rešavaju ove probleme, ili deluju preventivno, smanjujući troškove održavanja i potrošnju goriva. U savremenim vozilima, obezbeđuju optimalan rad svih sistema sa fluidima i produžavaju im radni vek, a kod starijih vozila pružaju optimalnu zaštitu.

U svim Agrohim&Kemoimpex servisnim centrima se možete uveriti u odličan kvalitet Wynn’s-ove palete proizvoda, po povoljnim cenama.