215/90 R15 99K YA-245 - Proizvodi online kupovina - Gume - Letnje gume - Voltyre
Širina:215
Visina:90
Prečnik:15
215/90 R15 99K YA-245

215/90 R15 99K YA-245

Proizvođač
Voltyre
Klasa
Srednja
Sezona
Letnje gume
Šifra
85107408
potrošnja goriva
dužina kočenja na mokrom putu
Nivo buke
Širina Visina Prečnik
215 90 15
INDEKS NOSIVOSTI INDEKS BRZINE M+S
775 kg
110 km/h
Da

Voltyre

Brend koji nam dolazi iz Rusije, iz grada Volžskij. Brend VOLTYRE proizvodi traktorske i putničke gume. Brend VOLTYRE je dobro poznat na našem tržištu i prisutan je više od 10 godina. U prethodnom periodu najprodavanije su bile traktorske gume i putničke gume za ruske džipove LADA NIVA. Jako su se dobro pokazale i letnje i zimske gume za LADE NIVE i UAZ-e, tako da na njima AGROHIM&KEMOIMPEX stavlja akcenat, naravno pored traktorskih guma. Posebno se to odnosi na traktorske gume, za koje domaći proizvođač iz Rume ne proizvodi gume.

GARANCIJA 24 MESECI

Garantni list sadrži osnovne informacije o kvalitetu proizvoda, kao i način i postupak ostvarenja prava kupaca utvrdjenih zakonskim propisima Republike Srbije: Garancija kvaliteta, Uslovi i pravo na reklamaciju, Obaveze davaoca garancije, Postupak rešavanja reklamacije, Prava kupca i tehničko uputstvo za upotrebu pneumatika koje ne predstavlja deo garantnog lista.

1. GARANCIJA KVALITETA

Kemoimpex kao uvoznik i distributer garantuje kvalitet i funkcionalnost proizvoda brendova: Pirelli, Hankook, Lassa, Starfire, Cooper, Cordiant, Laufenn, Continental, Ozka, Niznjekamsk, Omsk, Jaroslav i Kabat koji se nude i prodaju na tržištu Republike Srbije. Garantni rok na izradu, materijal i konstrukciju proizvoda brendova spoljašnjih guma (Pirelli, Hankook, Lassa, Starfire, Cooper, Cordiant, Laufenn, Contintantel, Mirage, Intertack, Ozka, Niznjekamsk, Omsk, Jaroslav i

Način isporuke

  • Brzom poštom - na željenu adresu kupca
  • Isporuka u jednu od naših maloprodaja - izbor naših maloprodajnih prodavnica u okviru našeg sistema

Procedura isporuke guma 

  • Prilikom naručivanja guma putem našeg sajta isporuka guma je u roku od 1-2 dana u zavisnosti kada je primljena narudžbenica. U slučaju da je narudžbenica primljena do 13:00 h, pošiljka će biti dostavljena kupcu na određenu adresu u roku od 2 dana(* u sezoni su okvirni termini za isporuku.)
  • Isporuka guma krenuće nakon dobijanja uplate od strane kupca u slučaju da je kupac izabrao način plaćanja putem opšte uplatnice ili E-bankingom. U slučaju da je kupac izabrao način plaćanja putem pouzeća, kupac će biti kontaktiran nakon dobijanja porudžbenice radi potvrde kupovine pre isporuke guma.
  • Isporučilac je obavezan da potvrdi narudžbenicu u intervalu od 12 sati nakon prijema narudžbenice.
  • Čekovi građana - do 12 rata (samo u našim maloprodajama)
  • Platne, Debitne i Kreditne kartice - Visa, Maestro, Master, Dina, American Express
  • Samo uz kreditne kartice Banca Intesa i Komercijalna banka - Visa, Master - do 6 rata
  • Nalog za uplatu/prenos
  • Gotovina

Iskoristite dodatni popust!

Opšti uslovi korišćenja web prezentacije

Posetom ili kupovinom prihvatate uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Kompanija Agrohim&Kemoimpex D.O.O (u daljem tekstu Kemoimpex) zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Uslovi poslovanja

Web prezentacija kompanije Agrohim&Kemoimpex posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Izjava o zaštiti privatnosti korisnika

Kompanija Agrohim&Kemoimpex se obavezuje i garantuje čuvanje i zaštitu privatnosti podataka svih naših kupaca i donatora.

Kompanija Agrohim&Kemoimpex prikuplja samo neophodne, osnovne podatke o donatorima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo donatorima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke d

PREPORUČUJEMO GUME

Omskshina
215/90 R15 YA-245

215/90 R15 YA-245

4x4 gume
Klasa
Srednja
Cena
9.450 RSD
Omskshina
215/90 R15 YA-192

215/90 R15 YA-192

4x4 gume
Klasa
Srednja
Cena
9.774 RSD