Pirelli Tyrelife
Pirelli Tyrelife

U SVIM KEMOIMPEX CENTRIMA :

NE BRINITE, VOZITE SIGURNO

PROGRAM POGODNOSTI TYRELIFE

PRAVILA UČEŠĆA

Promocija važi nakon kupovine 4 Pirelli gume (u skladu s prethodnom stavkom) na prodajnom mestu koje učestvuje u promociji programa TYRELIFE. Ova se promocija isključivo primenjuje na vozila za ličnu upotrebu ili vozila pravnih lica. Vozila za javnu upotrebu, gde spadaju i taksi vozila, isključeni su iz ove promocije. Svako prodajno mesto koje registruje konačnog potrošača za promociju, bez ispunjavanja prethodno navedenog uslova, snosi apsolutnu odgovornost prema krajnjem potrošaču. Krajnji potrošač može iskoristiti ovu promociju za maksimalno tri automobila koja koristi.

Garancija Pirelli TyreLife obuhvata gume u putničkom, 4x4 segmentu;  RunOnFlat gume nisu obuhvaćene ovom garancijom i prava garancije se ne odnose na njih.

Prodajno mesto koje učestvuje u programu besplatno će obaviti zamenu gume iste vrste i dimenzija u slučajevima kada se korišćena guma više ne može popraviti usled oštećenja nastalog:

  • bušenjem
  • udarcem u pločnik ili drugu prepreku
  • požarom

Garancije proizvođača i trgovca ostaju na snazi u skladu s važećim zakonodavstvom.

Zamena se može zatražiti u roku i u skladu s uslovima navedenim u nastavku:

- u roku od 12 meseci od datuma kupovine. Oštećena guma biće zamenjena gumom iste vrste i istih dimenzija.

Troškove postavljanja i balansiranja zamenjenih guma, kao i troškove mogućih intervencija zbog problema utvrđenih tokom pregleda guma snosi krajnji kupac.

PREDUSLOVI ZA ZAMENU GUMA

Besplatna zamena gume podleže sledećim uslovima:

1.  Oštećenja gume nisu nastala namerno.

2.  Preostali profil gume mora biti deblji od 1,6 mm; guma je pravilno korišćena, u skladu s njenom namenom, te u skladu s propisima i tehničkim specifikacijama koje je utvrdio Pirelli i/ili prodajna mesta koja učestvuju u programu Tyrelife.

3. Kupac dostavlja oštećenu gumu prodajnom mestu koji učestvuju u programu Tyrelife i odobrava njeno odlaganje u skladu s važećim propisima.

4.   Kartica Tyrelife nije ustupljena trećim osobama i data je na uvid tokom pregleda ili zamene.

5. Račun kojim se dokazuje kupovina gume mora da se čuva i da se priloži na uvid u trenutku zamene.

6. Mogućnost besplatne zamene gume dostupna je za jednu od 4 gume koje je kupio krajnji kupac.

UPUTSTVA I SPROVOĐENJE PROGRAMA TYRELIFE

Nakon kupovine guma na prodajnom mestu koji učestvuje u programu Tyrelife, od krajnjeg kupca biće zatražena email adresa ili broj mobilnog telefona (kako bi mogao da prima obaveštenja o besplatnom pregledu).

Zaposleni na prodajnom mestu će zamoliti krajnjeg kupca da unese lične podatke u Pirelli obrazac, te da potpiše odobrenje za korišćenje tih podataka - i tada će mu biti uručena Tyrelife kartica.

Pirelli ni u kojm slučaju nije odgovoran za postupke zaposlenih lica na prodajnom mestu, koji deluju samostalno. Prodajno mesto preuzima potpunu odgovornost za svoje postupke u okviru programa Tyrelife.

Ažurirani uslovi i potpuni popis radnji koje učestvuju u programu dostupni su na ( http://www.pirelli.com/tyres/sr-rs )

Bezbrižna vožnja uz Tyrelife

Obuhvata sve slučajeve

Čestitamo na odabiru proizvoda vrhunskog kvaliteta koji Vam garantuje vrhunsku uslugu i sigurnost.

Kartica koju ćete pronaći u ovoj brošuri garantuje zamenu gume koja je iz različitih razloga toliko oštećena da se više ne može popraviti: probušene gume, gume oštećene pri udaru u trotoar ili druge prepreke ili usled požara.

Unesite svoje podatke u poseban obrazac dostupan na prodajnom mestu.

Kartica Tyrelife vredi 12 meseci nakon postavljanja guma.

KAKO REAGOVATI U SLUČAJU OŠTEĆENJA?

Nakon što Pirelli potvrdi valjanost vaše kartice, u objektu u kom ste kupili gumu zameniće oštećenu gumu, uzimajući pritom u obzir sledeće:

Besplatna zamena vredi samo za jednu postavljenu gumu i samo tokom 12 meseci nakon postavljanja.

 

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.