MOBIL SUPER 3000 X1 5W40 5/1
MOBIL

Mobil MOBIL SUPER 3000 X1 5W40 5/1

Šifra 00420
Cena sa PDV-om
5,130 RSD / kom
Preuzimanje robe u
KEMOIMPEX OBJEKTU

O brendu

MOBIL

Mobil je jedan od najcenjenijih brendova za motorna ulja u svetu. Posebno kada su u pitanju superiorne proizvodne tehnologije i najnapredniji proizvodi za motore vozača, koji svom vozilu žele najbolje.
U poslednjih 10 godina u automobile je uvedeno više noviteta nego ikada pre. Uz bogatu istoriju i sadašnje prisustvo Mobila na trkačkim stazam širom sveta, dolazi ogromno iskustvo i znanje u proizvodnji motornih ulja.
Mobil ulja proizvedena su od najkvalitetenijih sintetičkih baznih ulja i najkvalitetnijih aditiva dostupnih na tržištu. Prilagođena su radu u benzinskim i dizel motorima sa i bez turbo punjača. Posebno dobro štite moderne motore s viševentilskim tehnikama i direktnim ubrizgavanjem pri najtežim opterećenjima. 

Opširnije o brendu

Specifikacija

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.