Kako kupiti gume putem interneta

Detaljni uslovi kupovine navedeni su u sledećem tekstu. Molimo Vas da se upoznate sa njima pre nego što izvršite kupovinu proizvoda:

 

Proces online kupovine

Prilikom online kupovine potrebno je da ispratite sledeće korake:

1.Odabir proizvoda koji klijent želi da kupi

2.Unos podataka radi registracije

3.Finalni pregled narudžbenice

4.Pregled i potvrda o kupovini

5. Potvrdni mail porudžbenice sa pratećim dolumentima - obrazac za odustanak od ugovora na daljinu, izjava/obaveštenje o saobraznosti u zavisnosti od robe koja je poručena.

1. Kupovina

Na stranici za pretragu proizvoda pronađite proizvode koji Vas interesuju, klikom na dugme “KUPI” proizvod ste stavili u potrošačku korpu. Tada dobijate mogućnost da nastavite sa finalizacijom kupovine ili se vratite na pretragu novih prozvoda.

2. Registracija

Prilikom popunjavanja formulara za registraciju potrebno je da unesete svoje lične podatke i adresu isporuke. Registracija se obavlja samo jednom, a svaki sledeći put kada kupujete potrebno je samo da se prijavite na sistem sa parametrima (email i lozinka) koje ste ostavili prilikom registracije. Ukoliko ste zaboravili svoju lozinku, možete je resetovati i dobiti novu na email.

3. Finalni pregled narudžbenice

Pre nego što potvrdite narudžbenicu, možete još jednom proveriti sve detalje: spisak prozvoda iz korpe, podatke o naručiocu i adresu isporuke/preuzimanja.

4. Pregled i potvrda kupovine

Nakon potvrde o kupovini, sistem će prikazati broj predračuna sa svim potrebnim podacima, koji će biti poslat na email adresu. U mailu će biti u prilogu obrazak za odustanak od kupovine na daljinu, i izjava/obaveštenje o saobraznosti proizvoda/robe, i na mail sa kojim ste se registrovali dobićete i fakturu u digitalnom formatu, a fiskalni račun dobijate poštom na željenu adresu.

Reklamacije

Reklamacije vezane za izvršenu upatu su moguće u sledećim slučajevima:

1. Zloupotreba kartice;

2. Pogrešno unet iznos (nula više i sl.).

U slučaju reklamacija iz nekog od napred navedena dva razloga, iste se primaju tako što se e-mail sa potvrdom o izvršenoj transakciji prosleđuje na e-mail adresu [email protected] i uz njega se prilažu skenirani zahtev za povrat sredstava u slobodnoj formi u kojem se navodi razlog. Potrebno je da zahtev sadrži potpis vlasnika kartice i skeniranu ličnu kartu, kao i kontakt telefon. Pošiljalac će biti kontaktiran, a sredstva vraćena u roku od 10 dana nakon uspostavljenog kontakta. Sredstva se vraćaju na račun koji je vezan za platnu karticu kojom je uplata izvršena.

Zahtevi se mogu slati i poštom na: Vazduhoplovaca Prilaz Ia br 6 Tel/fax 018.4581.191 i potrebno je da sadrže sve elemente kao i zahtevi poslati e-mailom.