O nama

Kompanija Kemoimpex Auto d.o.o. već preko 20 godina prati razvoj autmobilske industrije. Upravo dugogišnje isksutvo i praćenje svetskih trendova uticalo je da započnemo poslovnu saradnju sa brendom Mercedes-Benz. Salon od preko 400 m2 nam omogućuje da na kvalitetan način prikažemo paletu modela Mercedes-Benz. U našem salonu se možete upoznati sa celokupnom gamom vozila od najmanjih i cenovno najpovoljnijih modela do najeksluzivnijh modela porodice Mercedes-Benz.

Servis od 1200 m2 koji je otvoren od 08.00-18.00 radnim danima a subotom od 09.00-14.00, je u mogućnosti da svim korisnicima odgovori i na najzahtevnije poduhvate u servsiiranju Mercedes-Benz vozila. Prateći filozofiju Mercedes-Benz trudimo se da svaki naš korisnik tek nakon vožnje svog Mercedes-Benz i izlaska iz našeg servisa shvati zašto je vožnja Mercedes-Benz pravo zadovoljstvo.

Servis je opremljen najsavremenijim alatima i dijagnostičkim uređajima kao i velikim izborom rezervnih delova. U svom sastavu ima prijemno odeljenje, radionice za popravku putničkih i komercijalnih/teretnih vozila, kao i moderno opremljen kafe u kojem klijenti mogu da sačekaju završetak radova na svom vozilu. Raspolaže velikim brojem specijalnih alata, opreme, originalnih rezervnih delova i elektronskih uređaja za dijagnostiku. Radionica za teretna vozila ima dva kanala (od šest do devet radnih mesta). Radionica za putnička vozila opremljena je sa pet dizalica (šest radnih mesta) nosivosti od 3.200 do 5.000 kg, makazastom dizalicom za aktivan prijem vozila i reglažu trapa, kao i opremom za ispitivanje kočnica i amortizera. Dodatni kvalitet predstavlja tim zaposlenih sa veliki iskustvom koji je opredeljen da korisnicima pruži vrhunsku uslugu. Svoje znanje kontinuirano usavršavaju na tereninzima u Mercedes-Benz Trening centru, u Beogradu.

Svojim korisnicima kroz uslugu Mercedes-Benz Service 24h pružamo podršku 24 časa dnevno, 365 dana u godini ma gde bili! Osim servsirianja vozila možemo Vam ponuditi limarsko -farbarske usluge, podešavanje geometrije vozila, ugradnja i prodaja svih vrsta pneumatika, veliki izbor i ugradnja originalne dodatne opreme, ugradnja svih vrsta alarma, audio uređaja...

Lokacija servisa : Vazduhoplovaca Prilaz 1a br. 6, Niš 18000    https://g.page/mercedes-servis-nis?share
Lokacija prodajnog salona: Vizantijski bulevar bb, Niš 18000   https://goo.gl/maps/KjpQLR6SyfRFBst88

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.