ADITIV ZA MOT.ULJE SUPER CHARGE DO 6l 400ml

Wynn’sADITIV ZA MOT.ULJE SUPER CHARGE DO 6l 400ml

Šifra
W51351
Cena sa PDV-om
1,174 RSD / kom
Preuzimanje robe u
KEMOIMPEX OBJEKTU

O brendu

WYNNS

  Wynn’s je vodeći svetski proizvođač na polju hemijskih proizvoda za vozače, profesionalne opreme i servisnih proizvoda. Izuzetno razvijena distributivna mreža, uslužuje korisnike na svih pet kontinenata.

  Vozačima koji redovno održavaju automobile, Wynn's nudi širok spektar proizvoda koji deluju preventivno ili otklanjaju probleme u radu automobila, unapređuju rad motora, smanjuju potrošnju goriva i troškove popravki, održavaju i čiste sistem za gorivo, klima sistem, upravljački, rashladni i sistem za transmisiju.

   Wynn’s kvalitet

Odeljenje za istraživanje i razvoj fabrike Wynn’s konstantno radi na unapređenju tehnologija čišćenja i podmazivanja, što doprinosi stalnom podizanju kvaliteta, zdravstvenih i sigurnosnih aspekata kao i zaštite okoline.

Wynn’s Belgium pogon za proizvodnju radi u skladu sa sertifikatom o kvalitetu ISO 9001. Mnogi proizvodi su atestirani i

Opširnije o brendu

Specifikacija

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.