Kvalitet/cena
Najprodavanije
Novo
Preporučujemo
9.5-24/8 TT AS100
GTK

GTK AS1009.5-24/8 TT

Srednja klasa
Garancija 4 godine
Šifra U5242021GTK
Cena sa PDV-om
18.950,00 RSD / KOM
Na teritoriji cele Srbije
BESPLATNA ISPORUKA

O brendu

GTK

GTK, brzorastuća kompanija za poljoprivredne i industrijske gume, opslužuje 3 kontinenta širom sveta svojim najsavremenijim proizvodnim sistemom.

GTK ulaže i izvozi svoju proizvodnju u grupe Garden-Field, Pick-Up-Van, gume za prikolice, prednje i pogonske gume za traktore i agro mašine, građevinske mašine, kombajne, viljuškare, Panzere i radijalne traktorske gume.

Stručni tehnički servisni tim, koji pruža konsultacije i rešenja za sve zahteve, pritužbe i sugestije svojih kupaca, služi u cilju maksimalnog zadovoljstva kupaca.

Nastavljajući čvrstim koracima u skladu sa svojom misijom, GTK ima za cilj da bude jedan od najvećih proizvođača guma na svetu.

MISIJA
GTK omogućava svojim klijentima da efikasnije obavljaju svoj posao proizvodnjom poljoprivrednih i industrijskih guma, uz pridržavanje društvenih i ekoloških vrednosti, uz visok kvalitet usluge koja klijente drži u centru Turske i na globalnom tržištu.

<

Opširnije o brendu

Specifikacija
ŠIRINA 9.5
VISINA -
PREČNIK 24
INDEKS NOSIVOSTI 1250 kg
INDEKS BRZINE A6
GARANCIJA 4 godine
DEZENI AS100
ZEMLJA POREKLA TURSKA
UVOZNIK AGROHIM&KEMOIMPEX DOO

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.