G
C
70
Širina:165
Visina:65
Prečnik:14
165/65 R14 79T AS2000

165/65 R14 79T AS2000

Proizvođač
Starfire
Klasa
Niža
Sezona
Gume za sva godišnja doba
Šifra
S320311
potrošnja goriva
dužina kočenja na mokrom putu
Nivo buke
Širina Visina Prečnik
165 65 14
EU-POTROŠNJA EU-WET GRIP EU-BUKA
G
C
70 db
INDEKS NOSIVOSTI INDEKS BRZINE M+S
437 kg
190 km/h
Da
DEZEN
Proizvodjač je istakao na prezentaciji da je novi model već uspešno testiran u uslovima alpske zime, gde je pokazao odličnu trakciju na snegu, bljuzgavici i mokrim putevima. Dizajneri gaznog sloja tvrde da izvanredne vozne performanse gume Starfire AS2000 u zimskim vremenskim uslovima su posledica upotrebe moderne tehnologije i povećane gustine gaznog profila. Asimetrični dezen gaznog sloja - Jedna od prepoznatljivih odlika ovog modela je odlično prianjanje, počevši od leda, preko novog i utabanog snega a završava s prljavim i mokrim asfaltom. Ova fleksibilnost je postignuta upotrebom originalnog uzorka profila sa asimetričnim rasporedom elemenata. Snow Groove Tehnologija - Kako bi se osiguralo izvrsno prianjanje guma na snegu, primenjen je patentiran dizajn od strane stručnjaka. Odlikuje se u posebnoj strukturi gazišta, u kojoj postoje posebni elementi koji omogućuju bolji grip na snegu, što uveliko poboljšava prianjanje gume na površinu pokrivene snegom. Međutim, to je samo dodatna mera, budući da glavnu ulogu trakcije na snegu igra veći broj četvorougaonih blokova poredjanih sa spoljne i unutrašnje strane gazišta. Izvrsna stabilnost u vožnji - Dezen gaznog sloja Starfire AS2000, osim asimetričnog rasporeda elemenata, odlikuje i pet uzdužnih rebara, od kojih se jedan koji se nalazi na spoljnoj strani, ima dvostruku strukturu. S obzirom na činjenicu da su dve 'polovine' sačinjene od elementa njegove dužine, oni su vrlo otporni na deformacije i promene koje nastaju tokom vožnje. Praktični rezultat ovog tehničkog rešenja je izvrsna stabilnost, brza i precizna reakcija na upravljanje.Dobro prianjanje na zaledjenim površinama - Uprkos nedostatku šiljaka, guma ima dobru trakciju ne samo na snegu već i na ledu. Ova sposobnost gume proizilazi zahvaljujući specijalnom sastavu elemenata gazeeg sloja - lamela. Tokom vožnje, lamele formiraju bezbroj grip proreza i time guma dobija oslonac, čak i za najmanja ulegnuća na površini ledene površine. Visok nivo akustičke udobnost - Iako dezen gaznog sloja sadrži veliki broj šara, kanala i brazdi, dizajneri gume su uspeli da osiguraju dovoljno visok nivo akustične udobnosti u vožnji. U tu svrhu svi blokovi imaju zaobljene ivice i različite su veličine, pri čemu su postavljeni pod različitim uglom u odnosu na druge blokove. To uveliko smanjuje buku i vibracije koja nastaje tokom vožnje. Kao dodatna mera, na spoljnom zidu, žljeb za drenažu je zupčastog oblika, što smanjuje buku koju stvara otpor vazduha koji prolazi kroz njega velikom brzinom.

Starfire

Starfire Tires je u vlasništvu najveće američke gumarske fabrike Cooper tires, kompanije koja proizvodi gume na tri kontinenta, u Australiji i Evropi se proizvode, ali se dizajniraju i testiraju na tlu Amerike. Možda niste znali, ali Starfire gume se proizvode i u Kruševcu. Američki standard proizvodnje daje gumi visoke performanse, bez skraćivanja veka gume.

Starfire gume sa takvim performansama, mogu da stanu na crtu premium brendovima, ali bez premium cene, kažu iz kompanije Starfire. Starfire gume nisu samo dizajnirane, već i testirane u Sjedinjenim Američkim Državama. Na taj način ova kompanija ističe da su njihovi pneumatici prošli kroz visoke standarde testiranja.

Mi proizvodimo povoljne, bezbedne i kvalitetne gume, kažu iz Starfire-a. Akcenat je na produžetku životnog veka gume, pa se Starfire gume mogu uporediti sa najvećim svetskim premium brendovima.

Ovo je prilično nov brend na tržistu, proizvodnja guma počela je 2006. godine

GARANCIJA 24 meseca

Garanija sadrži osnovne informacije o kvalitetu proizvoda, kao i način i postupak ostvarenja prava kupaca utvrdjenih zakonskim propisima Republike Srbije: Garancija kvaliteta, Uslovi i pravo na reklamaciju, Obaveze davaoca garancije, Postupak rešavanja reklamacije, Prava kupca i tehničko uputstvo za upotrebu pneumatika koje ne predstavlja deo garantnog lista.

1. GARANCIJA KVALITETA

Kemoimpex kao uvoznik i distributer garantuje kvalitet i funkcionalnost proizvoda brendova: Pirelli, Hankook, Lassa, Starfire, Cooper, Cordiant, Laufenn, Continental, Bridgestone, Dayton, Firestone, Triangle, Mirage, Ozka, Niznjekamsk, Omsk, Jaroslav i Kabat koji se nude i prodaju na tržištu Republike Srbije. Garantni rok na izradu, materijal i konstrukciju proizvoda brendova spoljašnjih guma (Pirelli, Hankook, Lassa, Starfire, Cooper, Cordiant, Laufenn, Contintantel, Mirage, In

Način isporuke

Procedura isporuke guma 

  • Prilikom naručivanja guma putem našeg sajta isporuka guma je u roku od 1-2 dana u zavisnosti kada je primljena narudžbenica. U slučaju da je narudžbenica primljena do 13:00 h, pošiljka će biti dostavljena kupcu na određenu adresu u roku od 2 dana(* u sezoni su okvirni termini za isporuku.)
  • Isporuka guma krenuće nakon dobijanja uplate od strane kupca u slučaju da je kupac izabrao način plaćanja putem opšte uplatnice ili E-bankingom. U slučaju da je kupac izabrao način plaćanja putem pouzeća, kupac će biti kontaktiran nakon dobijanja porudžbenice radi potvrde kupovine pre isporuke guma.
  • Garantujemo cenu iz porudžbenice u slučaju niv
  • Čekovi građana - do 12 rata (samo u našim maloprodajama) (na 3 rate je cena bez uvećanja, na više rata cena se uvećava u zavisnosti od broja rata)
  • Platne, Debitne i Kreditne kartice - Visa, Maestro, Master, Dina, American Express
  • Samo uz kreditne kartice Banca Intesa i Komercijalna banka - Visa, Master - do 6 rata
  • Nalog za uplatu/prenos
  • Gotovina

Iskoristite dodatni popust!

Opšti uslovi korišćenja web prezentacije

Posetom ili kupovinom prihvatate uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Kompanija Agrohim&Kemoimpex D.O.O (u daljem tekstu Kemoimpex) zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Uslovi poslovanja

Web prezentacija kompanije Agrohim&Kemoimpex posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Izjava o zaštiti privatnosti korisnika

Kompanija Agrohim&Kemoimpex se obavezuje i garantuje čuvanje i zaštitu privatnosti podataka svih naših kupaca i donatora.

Kompanija Agrohim&Kemoimpex prikuplja samo neophodne, osnovne podatke o donatorima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo donatorima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke d