Hankook novi globalni sponzor C.F. Real Madrid

Strast i inovativno izazovan duh F.K. Real Madrid-a da bude najbolji, je oličenje konstantne potrage Hankook Tire ka inovacijama u kvalitetu.

Partnerstvo između Hankook-a i osvajača Lige šampiona 2016. predstavlja zajednički duh pobede ova dva premijum brenda.

30. juna, 2016 (Seul, Koreja) - Hankook Tire, već dugo aktivan globalni učesnik sportskih i marketinških manifestacija i institucija, dodao je u svoj portfolio sponzorskih globalnih partnera "Real Madrid CF".

Hankook

Hankook

Početne tri godine (tri sezone) ugovora, sa nedavnim pobednikom Lige šampiona, stupaju na snagu od jula 2016. godine i pored fabričkog kruga, reklame tokom svih domaćih utakmica na stadionu Santiago Bernabeu, uključivaće niz dodatnih globalnih marketinških prava.

Obe stranke promovišu investicije u budućnost i inovativne strategije, stalnim naporima za kupce i navijače. Hankook Tire ima za cilj da se poveća prepoznatljivost brenda i proširi svoj globalni žig, uz svetsku popularnost brenda Real Madrida.

"Ovo strateško partnerstvo sa jednim od najboljih svetskih fudbalskih klubova je poklon našim klijentima i naravno, navijačima brenda Hankook, širom sveta.", rekao je Seung Hua Suh, potpredsednik i generalni direktor. On je dodao da: "Hankook i Real Madrid dele kulturu pobede inovacija, u odgovarajućim oblastima. Smatramo da bi partnerstvo bila još jedna stepenica bliže cilju, za obe strane, da poboljša reputaciju kao premijum brend u globalnoj zajednici. Hankook Tire će svojim klijentima obezbediti izuzetne performanse u vožnji, uparen sa izuzetnim doprinosom Real Madrida u fudbalu."

Ugovor o sponzorstvu između Real Madrida i Hankook Tire, neće biti ograničen samo na utakmice u Primera Division (Španska 1. liga), već uključuje i utakmice Real Madrida u Copa del Rei (Španski nacionalni kup), kao i na međunarodnim mečevima. Sa preko 450 miliona navijača Real Madrid-a, širom sveta, Hankook će aktivno komunicirati i prenositi filozofiju brenda i inovativne proizvode i usluge kroz niz promocija, uključujući različite marketinške događaje sa igračima kluba.

HANKOOK je već angažovan kao zvanični / premijum partner i sponzor u raznim velikim, međunarodnim sportskim i Motorsports aktivnostima: UEFA Europa League, BVB Borussia Dortmund, Northampton Saints ragbi klub, Lou ragbi klub, DTM (Deutsche Tourenvagen Masters) i FIA Formula 3 Evropsko prvenstvo.