Varta akumulatori
Varta akumulatori

Varta u sklopu Johnson Controls je najveći svetski proizvođač formiranih starter akumulatora za automobile. Kompanija koja je nastala daleke 1880 god. u Nemačkoj.Od svog nastanka pa do danas posluju samo sa jednom idejom kako da  poboljšaju najbolje. Osim najmodernijih razvojnih i proizvodnih pogona Johnson Controls ulaže u inovativne tehnološke pogone u kojima se radi na optimizaciji dizajna i kvaliteta proizvoda.

Gde god vas odvede vaše putovanje, VARTA® akumulatori daju svu potrebnu snagu kako bi vas odveli tamo. Bilo da vozite vaše prvo vozilo, ili da ste vlasnik vozila sa Start-Stop funkcijom, ili da vozite vrhunski opremljeno vozilo sa visokim potrebama za energijom, VARTA® Black, Blue i Silver Trio Dynamic akumulatori nude snagu koju trebate. 

Danas, ćete pronaći naše proizvode u milionima automobila, motornih čamaca, motocikala i kampera. Naši inžinjeri ulažu stručnost i preciznost u svaki pojedinačni VARTA® akumulator. VARTA® akumulatori pružaju duži radni vek, manje korozije i niži trošak vlasništva, kvaliteta koji ćete pronaći u svim našim proizvodima iz našeg naprednog Start-Stop automobilskog asortimana do naših profesionalnih proizvoda za motorne čamce. Kada birate brend VARTA®, tada tražite pouzdanu i preciznu tehnologiju koja pruža proizvođački kvalitet koji je najbolji u klasi.

Inovacija sa svrhom - VARTA akumulatori su pokretačka snaga i za inovacija koje štede gorivo kao što su Start-Stop motori. Proizvedeni sa do 20 posto manje emisija, oni će pouzdano ponovno pokrenuti motor vašeg vozila opet i ponovo, i efikasno smanjiti vašu potrošnju goriva.

Prestižno iskustvo - Odvezite svoje vozilo do najbližeg servisa Kemoimpex, sarađujemo sa kompanijom VARTA uz sve standarde kako biste iskusili savršenu uslugu zamene.

Snažna istorija - Istorija marke VARTA datira više od 125 godina unazad. Akumulatore VARTA® fabrički ugrađuju najveći proizvođači automobila, a poverenje im ukazuju vozači širom sveta. Iza VARTA stoji Johnson Controls Power Solutions, svetski lider u proizvodnji olovnih akumulatora kao i naprednih baterija namenjenih korišćenju u standardnim, Start-Stop, hibridnim i električnim vozilima, te prva kompanija koja je proizvela litijum-jonski akumulator za hibridno vozilo masovne proizvodnje. Milioni ljudi širom sveta danas se uzdaju u naše inovativne proizvode.

Silver Dynamic AGM

Odaberite VARTA® Silver Dynamic AGM akumulator sa najsavremenijom tehnologijom i dobićete fantastičan akumulator koji je u stanju da napaja većinu zahtevnih vozila i opreme sa tri puta većom trajnošću nego kod konvencionalnih akumulatora. VARTA® Silver Dynamic AGM akumulatori savršeni su za start-stop sisteme kod kojih akumulator treba brzo da se napuni energijom koju pruža regenerativni sistem kočenja.

 

Pretraga Varta akumulatora

Preporučene gume za vaše potrebe

12V 60AH D+ BLUE DYNAMIC EFB
AH60
KLEMAD
Cena sa PDV-om
11,056 RSD
Preporučujemo
12V 60AH D+ BLUE DYNAMIC
AH60
KLEMAD
Garancija 36 meseci
Cena sa PDV-om
8,594 RSD
12V 45AH D+ BLACK DYNAMIC
AH45
KLEMAD
Cena sa PDV-om
5,465 RSD
12V 77AH D+ SILVER DYNAMIC
AH77
KLEMAD
Garancija 40 meseci
Cena sa PDV-om
12,380 RSD