12V-70AH D+ SILVER AGM A7 | Proizvod nije dostupan
VARTA

Varta 12V-70AH D+ SILVER AGM A7 | Proizvod nije dostupan

70
AH
760
STARTNA SNAGA
175X278X190
DIMENZIJA AKUMULATORA
Šifra 31718

O brendu

VARTA

Varta u sklopu Johnson Controls je najveći svetski proizvođač formiranih starter akumulatora za automobile. Kompanija koja je nastala daleke 1880 god. u Nemačkoj.Od svog nastanka pa do danas posluju samo sa jednom idejom kako da  poboljšaju najbolje. Osim najmodernijih razvojnih i proizvodnih pogona Johnson Controls ulaže u inovativne tehnološke pogone u kojima se radi na optimizaciji dizajna i kvaliteta proizvoda.

Gde god vas odvede vaše putovanje, VARTA® akumulatori daju svu potrebnu snagu kako bi vas odveli tamo. Bilo da vozite vaše prvo vozilo, ili da ste vlasnik vozila sa Start-Stop funkcijom, ili da vozite vrhunski opremljeno vozilo sa visokim potrebama za energijom, VARTA® Black, Blue i Silver Trio Dynamic akumulatori nude snagu koju trebate. 

Danas, ćete pronaći naše proizvode u milionima automobila, motornih čamaca, motocikala i kampera. Naši inžinjeri ulažu stručnost i preciznost u svaki pojed

Opširnije o brendu

Specifikacija
AH 70
START-STOP AGM Da
GARANCIJA AKUMULATORA 25 meseci
STARTNA SNAGA 760
DIMENZIJA AKUMULATORA 175X278X190
ZEMLJA POREKLA Evropska unija (Nemačka, Češka,Španija)
UVOZNIK SMITRAN

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.