CLEAN FILTERS

Isped imena Clean Filtera stoji Delgrosso SPA kompanija koja  je osnovana 1951god.Delgrosso SPA se od samog osnivanja  fokusira na proizvodnju filtera za sve automobilske aplikacije. Krajem 1979.god nakon perioda razvoja i rasta asortimana filtera  uvedena je robna marka pod nazivom Clean filters.

Tokom kasnijih godina kontinuiranog tehničkog razvoja, i zahteva različitih industrija ova kompanija je uspela da ponudi najpouzdaniji asortiman proizvoda i uslugau čitavoj Evropi. Torino je baza i sedište  kompanije.Sadrži tri proizvodna pogona koji se prostiru na 15000 kvadratnih metara.Ova fabrika je visoko posvećena,počevši od visoke tehnologije, i automatizacije i testiranje do nabavke materijala,skladištanja gotovih proizvoda ,prodaje i isporuke.

Delgroso SPA je dobro pozicionirana na medjunarodnom tržiuštu,kako bi služila ukupnim interesima kupaca.Kompanija saradjuje sa velikim brojem proizvodjača vozila i motora.

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.