DAYCO

DAYCO je svetski lider u konstruisanju i proizvodnji originalne opreme sistema kaišnih prenosa. DAYCO obezbeđuje napredne opcije za svoje mušterije, svetskim proizvođačima automobila, garantuje najbolji kvalitet njihovih sistema i pouzdanost njihovih vozila. Iz tih razloga DAYCO kontinuirano investira u istraživanje materijala i razvoj inovativnih sistema da bi predvideo zahtevnost vozila budućih generacija. Prepoznajući originalne delove, a i automobilski aftermarket kao inovaciju, DAYCO funkcioniše kao kompletna integrisana globalna mreža tehničkih i prodajnih objekata i zapošljava blizu 5000 radnika. DAYCO kontinuirano vodi istu primarnu biznis strategiju uspostavljenu pre više od 100 godina; da predvidi i zadovolji potrebe svojih mušterija pravovremeno obezbeđujući kvalitetne delove.

DAYCO je lider u transmisionim sistemima i komponentama kao što su zupčasti kaiševi, PK kaiševi, klinasti kaiševi, španeri, roleri...bolji kvalitet i pouzdanost.
DAYCO je lider u transmisionim sistemima i komponentama kao što su zupčasti kaiševi, PK kaiševi, klinasti kaiševi, španeri, roleri...bolji kvalitet i pouzdanost.

Širom sveta, DAYCO-v sistem je pokretačka snaga više miliona mašina svakodnevno.400.000 radnih sati u istraživačkim centrima svake godine i kontinuirano eksperimentisanje sa sistemima kaišnoih prenosa garantuje DAYCO-u uspeh i sa budućim generacijama vozila.Više od 5% godišnjeg prometa se investira u istraživanje proizvoda i trenutno evoluciju pouzdanosti najvišeg kvaliteta standarda svih DAYCO proizvoda.Hiljade sati dinamičnog testiranja, dokazuju da je svaka komponenta perfektno adaptirana mašini, jer su sutrašnja dostignuća rezultat današnjih istraživanja. DAYCO je lider u transmisionim sistemima i komponentama kao što su zupčasti kaiševi, PK kaiševi, klinasti kaiševi, španeri, roleri...bolji kvalitet i pouzdanost.
Dayco je deo Automotive Division, poslovnog jezgra američke kompanije - Mark IV Group, koja je vodeća kompanija u razvoju i proizvodnji kompletnih rešenja za sisteme prenosa snage, dovoda vazduha i hlađenja motora. Evropska glavna kancelarija je u Airasca, Turin, Italija. 

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.