DELPHI

Posvećenost bezbednosti i maksimalnim performansama osnovna je odlika Delphi programa Delova Trapa.
Sistem delova trapa na vozilu uključuje mnoge važne komponente i sklopove, koji su takođe podložni habanju i oštećenju kao svi drugi delovi.
Delovi trapa su kritični za bezbednost i doprinose efektivnijem i ekonomičnijem upravljanju vozilom.
Delphi-ev asortiman Delova Trapa obezbeđuje sveobuhvatnu pokrivenost za sve glavne Evropske i japanske modele automobila. Trenutni Evropski asortiman sadrži preko 2000 kataloških brojeva, uključujući Spone, Kugle, Viljuške, Ramena, Selen blokove i Stabilizatore.

DELPHI

Delphi Automotive Systems je vodeći svetski proizvođač na tržištu automobilskih rezervnih delova. Nekada u sastavu General Motors-a, Delphi Automotive Systems, danas je samostalna kompanija sa preko 30 tehničkih centara i 200 proizvodnih lokacija u Evropi, Aziji, Severnoj i Južnoj Americi.
Visoka tehnologija i decenije iskustva u proizvodnji originalnih auto delova, sada omogućavaju ponudu rezervnih delova po najvišim svetskim standardima i specifikacijama i kvalitetu jednakim prvoj ugradnji. Dokaz kvaliteta svakako su i najveći svetski proizvođači automobila, koje Delphi Automotive Systems snabdeva komponentama za prvu ugradnju. Samo neki od njih su: BMW, Audi, Mercedes, Peugeot, Ford, Volvo, VW, Fiat.Svojim širokim asortimanom proizvoda, Delphi Automotive Systems pokriva preko 97% marki automobila svetskog voznog parka. 
Delphi Automotive Systems poznat je po proizvodima visoke tehnologije, komunikacijskim i sigurnosnim komponentama i proizvodima koji se smatraju Tehnologijom Budućnosti.

 

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.