HUTCHINSON

HUTCHINSON je tržišni lider u proizvodnji gumenih delova i to na sva tri tržišta na kojima plasira robu: tržište automobila, industrijsko tržište i tržište potrošača. HUTCHINSON  je deo hemijskog odeljenja grupe Total-a.
Globalna struktura biznisa dozvoljava HUTCHINSON-u da izvede svoja umeća i potpomaže težnju kompanije da potpuno zadovolji potrebe svojih klijentata koje se tiču:

  • nivoa kvaliteta
  • neprekidnog poboljšavanja proizvoda
  • kapacitet snabdevanja širom sveta. 

Osnovana 1853 Hutchinson grupa je postala jedan od lidera u tehnologijama transformacije gume. Kao deo hemijskog odeljenja grupe Total-a, Hutchinson sada predstavlja više od 25.000 partnera i više od 80 proizvodnih programa u 21-oj zemlji. Svake godine Hutchinson veliki deo investicija daje u istraživanje i razvoj. Tako da svake godine regustruje se desetine patenata zahvaljujući svojim brojnim istraživačima i inžinjerima.

Kao partner i snabdevač najvećih industrijskih sektora u automobilskoj, aeronautičkoj, železničkoj i odbrambenoj inustriji. Hutchinson razvija svoju tehnološku ekspertizu u specifičnim oblastima:
- transmisije (kaiševi i španeri)
- vibracije, zvučna i toplotna izolacija (nosači motora i suspenzije)
- zaptivanje (semerinzi i zaptivni prsteni)
- prenos tečnosti (cevi i creva)

HUTCHINSON

Od osnivanja 2009. Hutchinson aftermarket nudi kompletan asortiman reyervnih delova koji su proizvedeni za prvu ugradnju unovim vozilima.Hutchinson snabdeva ovim sistemima najveće automobilske grupe: General Motors, Volkswagen, Toyota, Peugeot-Citroen, Renault-Nissan, Daimler, BMW, Kia-Hyundai, Ford Motors, i  kao OE dobavljač Hutchinson ima kompletan asortiman originalnih kvalitetnih proizvoda koji garantuje kvalitetnost popravki.

HUTCHINSON

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.