LEMFORDER

Najviši stepen pouzdanosti I kvaliteta u oblasti upravljanja I delova vešanja je obeležje brand-a Lemförder. Lemförder delovi vešanja izuzetno su sigurni i pouzdani a dokaz tome je saradnja sa vodećim proizvođačma automobila koji koriste Lemförder u prvoj ugradnji, čime potvrđuju da se radi o vrlo kvalitetnom proizvodu. Upravo ova saradnja sa vodećim proizvođačima automobila garantuje pouzdanost, bezbednost I udobnost.

LEMFORDER

Najpoznatija evropska firma koja se izdvaja izuzetnim kvalitetom i pouzdanošću svojih sistema upravljanja i ogibljenja..Dakle ova kuća proizvodi delove trapa za prvu ugradnju za sve najpoznatije tipove zapadnih automobila. Lemförder nudi visok kvalitet delova za upravljanje i komponente vešanja koje garantuju maksimalnu bezbednost za putničke automobile i komercijalna vozila. Jedan od najvažnih delova bezbednost u vozilima je kočioni sistem.

LEMFORDER

Svi delovi kočnica sa svim komponentama moraju biti podešeni tako da garantuju optimalno funkcionisanje u svim zahtevima. Stoga Lemförder nema kompromisa oko kvaliteta. Ovaj nemački proizvođač već decenijama ne posustaje u praćenju i ispunjavanju visokih standarda, kako kvaliteta, tako i razvojnih koncepata proizvodnih procesa i samih proizvoda. Program Lemförder PLUS podrazumeva tehničku i komercijalnu podršku za servisere i prodavace.

LEMFORDER

Ovaj koncept omogućava dostupnost svih tehničkih informacija, sa posebnim akcentom na kurseve za obuku servisera.Lemförder je pouzdan partner i dobavljač vrshunskog kvaliteta za sve tipove vozila. 

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.