MONROE

Delovi trapa su najnoviji proizvod u ponudi Monroe brenda. Monroe delovi trapa obuhvataju kugle, spone, viljuške itd., sa preko 3000 pozicija koje pokrivaju evropske, i azijske modele automobila. "Priča" MONROE započinje još davne 1917. godine, kada je Charles Sumner McIntyre stvorio malu zanatsku radionicu za izradu automobilskih delova u blizini grada Monroe, kraj Detroita. Jedan od prvih proizvoda namenjen tržištu bile su pneumatske pumpe za točkove - tadašnja originalna oprema svakog automobila.

MONROE

Već 1927 godišnja proizvodnja dostiže 15 miliona komada, a glavni kupac je bila kompanija Ford, za svoj čuvni model T. Želeći još više da poboljša komfor u vožnji, Charles McIntyre je naložio svojim inžinjerima da osmisle novi proizvod, koji bi radio po sličnom principu, a ugrađivao bi se direktno na vozilo - i istorija amortizera je započela. 

MONROE

U godinama koje su dolazile firma je prerasla u multinacionalnu kompaniju i svetskog lidera u proizvodnji kako originalnih tako i rezervnih delova, poznatu pod imenom MONROE.
Zahvaljujući kvalitetu, MONROE je postao prva ugradnja kod najvećih automobilskih giganata, kojima je namenjeno gotovo 55 odsto godišnje proizvodnje.
Za ovakve rezultate, kompanija je dobila i brojna priznanja proizvođača automobila od kojih izdvajamo samo neka : VW, Nissan, Ford, Porsche, Volvo...
Kada je reč o tržištu rezervnih delova, paleta proizvoda pokriva gotovo 99 odsto svih poznatih marki i tipova vozila.

MONROE

Potvrda kvaliteta je svakako i garancija u trajanju od 24 i 36 meseci bez obzira na pređenu kilometražu. 
Izrađeni po najsavremenijoj tehnologiji, MONROE amortizeri su namenjeni svim tipovima putničkih, terenskih i komercijalnih vozila. Uz dugogodišnju garanciju, obezbeđena je i stručna ugradnja u ovlašćenim servisima. 

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.