SACHS

Sachs je vodeći brend u okviru ZF Services. Ova grupacija je među prvih deset dobavljača automobilske industrije specijalizovana za sisteme prenosa snage i sisteme oslanjanja i upravljanja. Pored Sachs-a u okviru iste grupacije razvijene su robne marke Lemförder, Boge i ZF Parts. ZF Services ostvaruje godišnji prihod od oko € 1,4 milijardi, sa preko 650 servisnih partnera širom sveta."Udobnost i bezbednost na prvom mestu" maksime su tehnologije, koncepta razvoja i proizvodnje u Sachs-u. Novi materijali, kao i inteligentni i optimizovani proizvodni procesi su osnov za pouzdana i ekonomična rešenja. 35.000 kvačila i 16.000 potisnih ležajeva kvačila svakodnevno izlazi iz fabrika na tržište. 

SACHS

Sachs je alternativa za najviše zahteve u svim situacijama. Individualno prilagođeno rešenje za svako vozilo je odlučujući plus prilikom upravljanja i stabilnosti, uz podrazumevano kombinovanje sportskog duha sa komforom. Ovaj proizvođač nudi obuku za ovlašćene i nezavisne servisere za montažu i korišćenje svih proizvoda, koja između ostalog pokriva  tehnološki napredne proizvode (kao što XSTend spojnice ili amortizere Continuous Damping Control (CDC)). Servisni koncepti kao što su Original Sachs Service (OSS), imaju modularne strukture i dozvoljavaju nezavisnim serviserima da izaberu pojedinačne ponude koje odgovaraju njihovim specifičnim zahtevima. Svojim dugogodišnjim iskustvom u autoindustriji, širokim asortimanom rezervnih delova i atraktivnim uslugama Sachs podržava performanse i ekonomičnost putničkih i komercijalnih vozila.

  • Setovi kvačila
  • Zamajci
  • Lamele
  • Korpe kvačila
  • Komplet  setovi sa zamajcem
  • Potisni ležajevi kvačila
  • Amortizeri

SACHS

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.