ADITIV ZA GORIVO OCTANE PLUS 150ml | Dostupno u prodavnici

Liqui MolyADITIV ZA GORIVO OCTANE PLUS 150ml | Dostupno u prodavnici

Šifra
2529.
Cena sa PDV-om
1.232,00 RSD / KOM
Preuzimanje robe u
KEMOIMPEX OBJEKTU

O brendu

LIQUI MOLY

Brend koji pokreće i ispunjava entuzijazmom.

Entuzijazam - snaga koja pokreće a stoji iza naših ideja i aktivnosti.

Sa njihovom posvećenošću i pasiji, njihovim idejama i sposobnostima, više od 800 zaposlenika u firmi LIQUI MOLY su stvorili brend koji je danas : globalni proizvođać premium sredstva za podmazivanje, motorna ulja, aditiva, proizvoda za održavanje vozila, hemiska sredstva za popravku, servisne prdukte, lepaka i zaptivne materijale. Globalni zaštitni znak za vrhunski kvalitet koji ispunjava klijente sa entuzijazmom. Svetski brend, proizveden u Nemačkoj.

KOMPLETNA PONUDA

Jedan brend -solucija za sve! Mi smo jedan od onih brendova u svetu koji nude kompletnu paletu od oko 4.000 proizvoda u našim one-stop prodavnicama! Nudimo najširoku, najduboku paletu motornih ulja i ulja za menjače, aditive za gorivo i ulje, proizvode za održavanje vozila, hemiska rešenja raznih problema i servisnih proizvoda. I sve

Opširnije o brendu

Specifikacija

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.