Brend koji pokreće i ispunjava entuzijazmom.

Entuzijazam - snaga koja pokreće a stoji iza naših ideja i aktivnosti.

Sa njihovom posvećenošću i pasiji, njihovim idejama i sposobnostima, više od 800 zaposlenika u firmi LIQUI MOLY su stvorili brend koji je danas : globalni proizvođać premium sredstva za podmazivanje, motorna ulja, aditiva, proizvoda za održavanje vozila, hemiska sredstva za popravku, servisne prdukte, lepaka i zaptivne materijale. Globalni zaštitni znak za vrhunski kvalitet koji ispunjava klijente sa entuzijazmom. Svetski brend, proizveden u Nemačkoj.

KOMPLETNA PONUDA

Jedan brend -solucija za sve! Mi smo jedan od onih brendova u svetu koji nude kompletnu paletu od oko 4.000 proizvoda u našim one-stop prodavnicama! Nudimo najširoku, najduboku paletu motornih ulja i ulja za menjače, aditive za gorivo i ulje, proizvode za održavanje vozila, hemiska rešenja raznih problema i servisnih proizvoda. I sve to u premium kvalitetu - uvek i svuda.

MADE IN GERMANY

Liqui Moly je globalni igrač koji istražuje, razvija i proizvodi samo u Nemačkoj, čak i danas. I uvek podižemo lestvicu u smislu kvaliteta i servisa u zadnjih 60 godina. Naša rešenja su glavno bazirana na našoj recepturi, koja se permanentno testira i adaptira na najnovijim tehničkim istraživanjima. Kontinuirane inspekcije za kvalitet, od isporuke surovina, do proizvodnje, do isporuke garantuju naš i vaši maksimalni mir i zadovoljstvo.

BRAND

LIQUI MOLY je najpopularniji brend motornih ulja u Nemačkoj. Godinama nagrade kao što su  “Top Brand” ili “Best Brand”  su refleksija našu reputaciju iyvrsnosti među ekspertima i konsumentima. Ove pobede ne dolaze kao slučajnost ili po automatizmu. One su rezultat naše dnevne posvećenosti. Zajedništvo nas pravi jačima, specijalnima, uspešnima u celom svetu. To je ono “mi” koje pravi naš brend!