BOX TOURING M-200 TITAN

ThuleBOX TOURING M-200 TITAN

Šifra
T634200
Cena sa PDV-om
55,000 RSD / kom
Preuzimanje robe u
KEMOIMPEX OBJEKTU

O brendu

THULE

  Thule je  globalni lider u velikom broju kategorija proizvoda, kao što su Sport & Cargo nosači za auto, krovnih kutija i korpi, nosača opreme. Takođe imamo zaista globalni domet, sa proizvodima Thule grupa  u svakom kutku sveta: na usamljenim australijskim plažama, na zauzetim ulicama Bostona preko biciklističke staze visoko u Andima do ski staze u Alpima.

Mi smo međunarodna grupa strastvenih ljudi koji se fokusiraju na razvoj sigurnih, jednostavnihza upotrebu i lepih rešenja za aktivne porodice i ljubitelje prirode. Pomažemoim da donesu ono do čega im je stalo najviše kada uživaju u aktivnom životu.
Nudimo proizvode za male stvari koje uvek nosite sa sobom, kao što su zaštitne maske za telefone, kao i za teže stvari koje transportujete na duže relacije koristeći svoj automobil  npr nosač bicikla. Ukratko, nudimo rešenj

Opširnije o brendu

Specifikacija

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.