Thule oprema
Thule oprema
  Thule je  globalni lider u velikom broju kategorija proizvoda, kao što su Sport & Cargo nosači za auto, krovnih kutija i korpi, nosača opreme. Takođe imamo zaista globalni domet, sa proizvodima Thule grupa  u svakom kutku sveta: na usamljenim australijskim plažama, na zauzetim ulicama Bostona preko biciklističke staze visoko u Andima do ski staze u Alpima.

Mi smo međunarodna grupa strastvenih ljudi koji se fokusiraju na razvoj sigurnih, jednostavnihza upotrebu i lepih rešenja za aktivne porodice i ljubitelje prirode. Pomažemoim da donesu ono do čega im je stalo najviše kada uživaju u aktivnom životu.
Nudimo proizvode za male stvari koje uvek nosite sa sobom, kao što su zaštitne maske za telefone, kao i za teže stvari koje transportujete na duže relacije koristeći svoj automobil  npr nosač bicikla. Ukratko, nudimo rešenja da ponesete sve do čega Vam je stalo.
Sa sedištem u Malmeu, u Švedskoj, Thule grupa ima više od 2.000 zaposlenih u više od 50 proizvodnih i prodajnih mesta širom sveta. Thule je najveći brend u Thule grupi.
Thule

Više o asortimanu Thule grupe i pravom izboru njihovih proizvoda na linku: https://www.thule.com/en/rs/buyers-guide

Deo ponude ovog premium brenda možete videti u servisnim centrima Kemoimpex-a, a za Vas smo obezbedili celokupan asortiman Thule proizvoda po povoljnim cenama. Posetite nas! 

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.