Bridgestone

Bridgestone je renomirani svetski proizvođač pneumatika sa velikim asortimanom auto guma i guma za 4x4 vozila različitih dimenzija i namena.
Lider u proizvodnji prenumatika u svetu. Centrala korporacije nalazi se u Tokiju, dok je za evropsko tržište zadužen Bridgestone Evropa S.A. sa sedištem u Briselu. 
Bridgestone EMEA posluje u više od 60 zemalja i zapošljava više od 18.200 zaposlenih u svojim postrojenjima:
• 14  pogona u Bethuneu (Francuska), Lanklaar i Liege (Belgija), Bari (Italija), Poznan i Stargard (Poljska), Tatabania (Mađarska), Bilbao, Puente San Miguel i Burgos (Španija), Izmit (JV u Turskoj), Port Elizabet i Brits (Južna Afrika) i Uljanovsk (Rusija).

Sa vodećom tehnologijom guma, kompanija se fokusira na pneumatike visokih performansi:

• Glavni dobavljač originalne opreme za proizvođače automobila (uključujući Porsche, VV grupu, Ford grupu, BMV, Mercedes, General Motors, Peugeot, Citroen, Renault, Toyotu i Fiat grupu itd.) 
• Pionir u Run-Flat tehnologiji i glavni snabdevač proizvođača automobila
• Vodeći proizvođač na poljoprivrednom tržištu (brend Firestone)
• Vodeći proizvođač na tržištu motocikala
• Vodeći brend na tržištu zamene kamiona i autobusa i vodeći dobavljač za proizvođače vozila (Mercedes, Renault, Volvo, Scania, MAN, DAF, Iveco, itd.)

Bridgestone Korporaciju čine brendovi Bridgestone, Firestone i Dayton.

Preporučene gume za vaše potrebe

IF 800/65 R32 VT-COMB TL 178A CFO
Viša
Garancija 4 godine
Cena sa PDV-om
530.316,00 RSD / KOM

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.