ENERGIZER® AKUMULATORI - PUNA SNAGA SVAKI PUT. ZA SVAKI AUTOMOBIL
ENERGIZER® AKUMULATORI - PUNA SNAGA SVAKI PUT. ZA SVAKI AUTOMOBIL

ENERGIZER® AKUMULATORI - PUNA SNAGA SVAKI PUT. ZA SVAKI AUTOMOBIL.

    Energizer akumulatore proizvodi kompanija Johnson Controls, koja je najveći proizvođač akumulatora na svetu. Johnson Controls godišnje proizvodi više od 150 miliona akumulatora i ima 52% učešća u prvoj ugradnji automobila na evropskom tržištu. Energizer akumulatori poznati su po izuzetnom kvalitetu. Proizvedeni su u naprednoj Ca - Ca tehnologiji koja ne zahteva održavanje. Proizvode se u više serija - Premium, Premium AGM, Premium EFB, Plus i Standard.

     Automobil je suština lične pokretljivosti, bez obzira da li je to mali automobil, karavan ili luksuzna limuzina, bez obzira da li je vredan imetak ili prosto način za prevoz. Nije važan tip automobila, već nezavisnost koju on pruža. Energizer® akumulatori za putničke automobile omogućuju sigurnu pokretačku snagu zahvaljujući savremenom opsegu akumulatora za svaku namenu - od oldtajmera do sportskih automobila.

    Energizer® nudi svakom vozaču savremen, proban i testiran akumulator koji se odikuje vrhunskim performansama, pouzdanošću i duhom vrhunskog svetskog brenda.

Pretraga Energizer akumulatora

Preporučene gume za vaše potrebe

12V 45AH D+ ENERGIZER PLUS ASIA
AH45
KLEMAD
Garancija 37 meseci
Cena sa PDV-om
7.686,00 RSD / KOM
12V 110AH L+ ENERGIZER COMMERCIAL
AH110
KLEMAL
Garancija 25 meseci
Cena sa PDV-om
18.417,00 RSD / KOM
12V 60AH D+ ENERGIZER PLUS
AH60
KLEMAD
Garancija 37 meseci
Cena sa PDV-om
9.260,00 RSD / KOM
12V 70AH D+ ENERGIZER PREMIUM AGM
AH70
KLEMAD
Garancija 30 meseci
Cena sa PDV-om
18.690,00 RSD / KOM

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.