Cooper

Cooper Tire & Rubber Company je američka kompanija koja je specijalizovana za projektovanje, proizvodnju, marketing i prodaju automobilskih i kamionskih guma. Sa sedištem u Findlay, Ohio, Cooper Tire ima 60 fabrika, prodajnih i distribucijskih lokacija, dok je za Evropu zadužen centar smešten u Velikoj Britaniji. Po ceni, kvalitetu i svojstvima COOPER gume spadaju u kategoriju, takozvanih, „premijum“ guma.

Lepeza proizvoda Cooper Tires odnosi se na ponudu guma za svakodnevna vozila, do trkačkih i off-road vozila, gde je Cooper guma najprepoznatljivija u svetu. Cooper Tires svake godine učestvuje na reliju Paris Dakar, gde je prepoznat od većine timova, pošto su Cooper gume za SUV i off-road vozila visoko izdržljive i omogućuju maksimalne performanse na svim podlogama.

Cooper Tires su visokoizdržljive gume, vrhunskog kvaliteta i prihvatljive cene. Po ceni, kvalitetu i svojstvima COOPER gume spadaju u kategoriju takozvanih „premijum“ guma. Cooper Serbia će verovatno igrati značajno veću ulogu, pošto će njena proizvodnja biti povećana u godinama koje dolaze. Glavni razlog interesovanja Cooper-a i drugih investitora za Srbiju je sniženje cene i prodaja u celom regionu. Pored toga i rastuće rusko tržište je vrlo interesantno, a poznato je da Srbija ima ugovor o slobodnoj trgovini sa Rusijom. Postoji veoma široko područje za proširenje prodaje, jer su proizvodi ranije stizali prekomorskim putem. Prodajom guma u regionu značajno se smanjuje vreme isporuke. MENTOR je novi brand Cooper Tire Evropa.

SUV - Cooper Tire je svetski lider u proizvodnji guma za SUV i terenska vozila. Prepoznat je od svih vlasnika takvih vozila i cenjen u svetu auto - moto sporta, u kojem se zahtevaju dobre vozne osobine i prenos maksimalnih performansi na podlogu, uz izdržljivost na terenskim podlogama. To je prepoznato i od većine ekipa koje svake godine učestvuju u najzahtevnijoj trci tog tipa na svetu, reliju Paris Dakar. Kvalitet ovih guma testiran je na terenskim putevima, van svakodnevnih ruta. Krasi ih vrhunska tehnologija izrade SUV guma od kojih se zaheva da svojom postojanošću izdrže dužu eksploataciju uz maksimalne vozne osobine. Cooper, kao najcenjeniji proizvođač guma za SUV i terenska vozila, ujedno ima i najširi asortiman za sve uslove i za sve vrste vozila tog tipa.
Cooper pruža celokupnu ponudu guma potrebnu širokom tržištu, te ispunjava očekivanja i onih najzahtevnijih. Stalne inovacije, tehnološki napredak i briga prema svakom milimetru proizvedene gume, omogućili su Cooper gumama ekspanziju proizvodnje i prisutnosti na tržištu, koja još nije dosegla svoje granice.

Preporučene gume za vaše potrebe

165/65 R14 79T
Srednja
E
C
70
Garancija 2 godine
Cena sa PDV-om
3.557,00 RSD / KOM
175/70 R13 82T
Srednja
C
C
70
Garancija 2 godine
Cena sa PDV-om
3.192,00 RSD / KOM
185/55 R15 86T XL
Srednja
E
B
70
Garancija 2 godine
Cena sa PDV-om
6.271,00 RSD / KOM
185/60 R15 84H
Srednja
C
C
70
Garancija 2 godine
Cena sa PDV-om
5.204,00 RSD / KOM

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.