Kvalitet/cena
Najprodavanije
Novo
Preporučujemo
7.50-16/12 KNK 25 TT
OZKA

Ozka KNK257.50-16/12 KNK 25 TT

Srednja klasa
Garancija 4 godine
Šifra U4161041OZK
Cena sa PDV-om
13.356,00 RSD / KOM
Na teritoriji cele Srbije
BESPLATNA ISPORUKA

O brendu

OZKA

Kompanija Ozka osnovana 1994. godini, tokom prvih godina bavila se protektiranjem guma. Kompanija Ozka, sa vizijom da kao brend lider na domaćem tržištu Turske i renomirani brend na inostranom tržištu, jasno prati svoju poslovnu politiku i ciljeve sa svojim strateškim planovima i aktivnostima da realizuje na profesionalan način. U okviru ove delatnosti, započeta je proizvodnja u novom objektu, 2004. godine i počela je kompletiranjem asortimana agro programa, asortimana guma za kombi vozila, prikolice, traktorskih guma, teške građevinske mašine, kombajne, viljuškare i specijalne gume za vojna vozila. Karakteriše ih visok kvalitet proizvodnje, visoka izdržljivost i trajnost, otpornost na habanje čak i u najekstremnijim uslovima , praćeno ekološkim principima u proizvodnji.

Ozka, nastavlja sa svojim investicijama i povećanju kapaciteta, asortimanu proizvoda su dodate radijalne traktorske gume, time je postala jedna od najvećih postrojenja proizvodnje gum

Opširnije o brendu

Specifikacija
ŠIRINA 7.50
VISINA -
PREČNIK 16
INDEKS NOSIVOSTI 1450 kg
INDEKS BRZINE 40 km/h
GARANCIJA 4 godine
DEZENI KNK25
BROJ PLATANA 12
ZEMLJA POREKLA TURSKA
UVOZNIK AGROHIM&KEMOIMPEX DOO

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.