Ozka

Kompanija Ozka osnovana 1994. godini, tokom prvih godina bavila se protektiranjem guma. Kompanija Ozka, sa vizijom da kao brend lider na domaćem tržištu Turske i renomirani brend na inostranom tržištu, jasno prati svoju poslovnu politiku i ciljeve sa svojim strateškim planovima i aktivnostima da realizuje na profesionalan način. U okviru ove delatnosti, započeta je proizvodnja u novom objektu, 2004. godine i počela je kompletiranjem asortimana agro programa, asortimana guma za kombi vozila, prikolice, traktorskih guma, teške građevinske mašine, kombajne, viljuškare i specijalne gume za vojna vozila. Karakteriše ih visok kvalitet proizvodnje, visoka izdržljivost i trajnost, otpornost na habanje čak i u najekstremnijim uslovima , praćeno ekološkim principima u proizvodnji.

Ozka, nastavlja sa svojim investicijama i povećanju kapaciteta, asortimanu proizvoda su dodate radijalne traktorske gume, time je postala jedna od najvećih postrojenja proizvodnje guma u zemlji.

Ozka, se pročula na domaćem tržištu u kratkom vremenskom periodu sa svojim snažnim, pouzdanim i izdržljivim gumama, od kojih su svi u skladu sa nacionalnim i međunarodnim standardima (TSE, ETRTO, ECE) i izvoze gume širom sveta, uglavnom u Evropi i Bliskom istoku.

Pošto je usvojila Menadžment totalnim kvalitetom, Ozka realizuje standarde ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 i ISO 27001 sistem upravljanja i stoga obezbeđuje kvalitet proizvoda i bezbednost u svim svojim procesima počevši od kontrole sirovina ulaza i uključujući post-pošiljke .

Ozka, postupajući sa filozofijom "zaposlenog je kamen na održivi rast", pruža okruženje i resurse potrebne za učešće i razvoj svojih zaposlenih zajedno sa investicijama mašine opreme. U okviru ovog obima, planira i primenjuje aktivnosti kao što su prisustvo na domaćim i inostranstvu sajmovima, seminarima, obukama, itd

Ozka kombinuje svoj mlad i dinamičan tim sa iskusnim menadžerima, nastavlja svoje investicije i razvoj u skladu sa svojim strateškim planovima. Preduzima neophodne mere kako bi procenio i minimizirao efekte opasne po životnu sredinu u svakom koraku proizvodnog procesa izrade i tokom korišćenja. Utvrđivanje opasnosti u radnoj sredini, planiranje poboljšanja i sprovodjenje u praksi.

Politika kvaliteta

Kao lider u svojoj grupi, i poznat brend u svetu, radeći zajedno za odlične performanse na uzajamno zadovoljstvo, članovi porodice Ozka koji se sastoje od naših klijenata, osoblja, dobavljača i zainteresovanim stranama, trude se da stalno unapređuju kvalitet proizvoda i usluga, obezbedjući efikasne upotrebe sirovina i takođe maksimalnu produktivnost u svakoj fazi.

Pogledajte asortiman OZKA guma

Ozka traktorske gume
Ozka traktorske gume
            
Ozka kombi gume
Ozka kombi gume

Preporučene gume za vaše potrebe

Kvalitet/cena
10-16.5/12 138/A3 KNK 65 TL
Srednja
C
B
70
Garancija 4 godine
Cena sa PDV-om
21,366 RSD
Kvalitet/cena
10-16.5/12 IND 80 TL
Srednja
Garancija 4 godine
Cena sa PDV-om
14,724 RSD
Kvalitet/cena
10-16.5 12PR TL KNK66 138 A3 TL
Srednja
Garancija 4 godine
Cena sa PDV-om
21,843 RSD
Kvalitet/cena
Novo
10.0/75-15.3/12 (260/70-15.3) 126A8 KNK52 TL
Srednja
Garancija 4 godine
Cena sa PDV-om
11,682 RSD