Intertrac

Qingdao Keter Tyre Co se nalazi u Qingdao, Šandong provincije gde je najveća baza proizvodnje guma u Kini, specijalizovana za izvoz raznih kineskih guma. Osnovana oktobra 2009., mlada i energična kompanija, sa kontinuiranim rastom, godišnji obim prodaje povećava se veoma brzo iz godine u godinu i dostigao 50 miliona dolara ($) u 2014. godini.

Sa dva brenda: Keter i Intertrac, uključujući i sve serije guma u TBR, PCR, i OTR programu, širok spektar namenskih guma za viljuškare, bagere. Svi proizvodi ispunjavaju medjunarodne standarde i setifikate: ISO9001, ISO / TS16949, CCC, E-mark, DOT, GSO / GCC, SONCAP, INMETRO i NOM.

INTERTRAC je počeo proizvodnju u martu 2015. godine i organizovao mrežu 45 distributera u prvih 6 meseci.
Za ovaj brand navešćemo neke od prednosti u odnosu na ostale proizvodjače:

  • Oprema: fabrika je opremljena naprednim i sofosticiranim alatima, kao što je mlin VMI za oblikovanje, oprema za kalandriranje proizvodne linije iz Italije
  • Tehnologija: Naš tim inženjera dolazi iz svetskih proizvođača guma koje imaju dovoljno iskustva, razvijaju dezen guma i vrše strogu kontrolu kvaliteta.
  • Materijal: Naša fabrika je prva na svetu koja koristi Nano materijale,čijom upotrebom se efikasno smanjuje otopr kotrljana, poboljšavajući performanse guma
  • Raspon: Brend INTERTRAC pokriva kompletne serije guma, uključujući PCR, UHP, SUV, TBR i tako dalje, kako bi zadovoljio različite zahteve tržišta.
Kvalitet proizvoda je vitalan za tržište. Gume Intertrac baziraju se na naprednoj proizvodnoj opremi i ispitanoj opremi, bogatom tehničkom timu i savršenom sastavu kontrole kvaliteta. Predani smo pružanju vrhunskog proizvoda visokog kvaliteta.

Intertrac
 
Intertrac

Preporučene gume za vaše potrebe

12 R22.5/18 TCHS2 PRED
Srednja
Cena sa PDV-om
23,450 RSD
235/75 R17.5/18 TCHD2
Srednja
Cena sa PDV-om
13,464 RSD
245/70 R19.5/16 TCHD2
Srednja
E
E
73
Cena sa PDV-om
15,841 RSD