Lassa Multiways - Guma za sve sezone

Lassa je predstavila svoju prvu AllSeason gumu Multiways na izložbi The Tyre Cologne, koja nudi sigurnu vožnju i izdržljivost tokom cele godine. Nova linija proizvoda nudi zavidne performanse u svim sezonskim uslovima. Tržište guma za sve sezone u poslednjih nekoliko godina je u porastu u Europi, a Multiways predstavlja ambiciju Bridgestone-a da sa Lassom bude visoko pozicionirana u tom segmentu ovim novim proizvodom.

Tehnologija koja se koristi u stvaranju novog Multiways omogućava kreiranje optimizovanog gazećeg sloja sa značajno poboljšanim performansama na ledu i površinama pokrivenim snegom.
Usmereni jedinstveni dizajn gazećeg sloja u obliku lopatice za efekat izuzetne vuče, u kombinaciji sa upotrebom moderne smese gumenog jedinjenja za sve sezone čini ovu gumu posebno pogodnom za upotrebu u svim vremenskim uslovima.

 U skladu sa sve većim zahtevima savremenih automobila, nivo buke se smanjuje i iskustvo vožnje je poboljšana zahvaljujući maksimalnom broju cik-cak lamela i zaobljenog profila blokova koji čine gazeći sloj.

Multiways zbog posebne kombinacije novog dizajna i optimiziovanog dizajna profila, nasledio je od zimskog modela Lassa Snoways Era, karakteriše optimalna svojstva kako na suvom tako i na mokroj podlozi, a takođe je u mogućnosti da pruži odgovarajuću mobilnost i sigurnost na snegu i ledu.
Posebna pažnja je posvećena poboljšanju performansi na mokrom i sprečavanju akvaplaninga, Najnovije jedinjenje ProTech tehnologija, koja se takođe koristi u novim letnjim dezenima Driveways i Driveways Sport.

Simetrično oblikovanje gaznoga sloja sa trodimenzionalnim lamelama, ima više zajedničkog s zimskim gumama. Visoka gustoća lamela povećava efekt ruba što je rezultira značajnim povećanjem vučne sile Multiways na snežnim površinama.

Blokovi gaznoga sloja imaju hidrodinamički oblik, zbog čega se smanjuje turbulencija vode koja oblaže blokove, a rizik od akvaplaniranja pri maloj brzini u vožnji se smanjuje.

Lassa Multiways - Guma za sve sezone
  
Ceo asortiman Lassa Multiways
Ceo asortiman Lassa Multiways