C
B
69
Širina:225
Visina:50
Prečnik:17
225/50 R17 98V XL CROSSCLIMATE+

225/50 R17 98V XL CROSSCLIMATE+

Proizvođač
Michelin
Klasa
Viša
Sezona
Gume za sva godišnja doba
Šifra
154255
potrošnja goriva
dužina kočenja na mokrom putu
Nivo buke
Širina Visina Prečnik
225 50 17
EU-POTROŠNJA EU-WET GRIP EU-BUKA
C
B
69 db
INDEKS NOSIVOSTI INDEKS BRZINE M+S
750 kg
240 km/h
Da
XL
Da
DEZEN
Opremite se za sve vremenske uslove Bezbednost u svim vremenskim uslovima za spokojnu vožnju - Leti, na suvim putevima koči poput letnje gume - Izvrsno prianjanje na mokrim putevima u svim vremenskim uslovima, leti i zimi - Tokom zime, odobrena upotreba po snegu Pokretljivost na snegu od prvog do poslednjeg kilometra kako bi ste uvek mogli da stignete gde ste naumili - Kada je nova, pruža isti nivo prianjanja na snegu kao i vrhunske gume za sva godišnja doba - Kada se istroši pruža isti nivo prianjanja na snegu, kao i vrhunske gume za sve vremenske uslove u stanju srednje istrošenosti. Velika kilometraža koja omogućava bezbednost i pokretljivost do zadnjeg kilometra - Dugotrajnija i od gume MICHELIN Energy Saver +, najbolja u klasi u svom segmentu letnjih guma - Traje 25% duže, u proseku, u odnosu na prosečne vrhunske gume za sva godišnja doba. TEHNOLOGIJA: - Inovativno jedinjenje za bezbednost u svim vremenskim uslovima - Jedinjenje koje unapređuje prianjanje, pruža fleksibilnost potrebnu za prepoznavanje udubljenja u tlu na svakoj temperaturi. - Krute šare zaobljenih ivica radi optimizovane bezbednosti na suvim putevima- - Jedinstven oblike šare za pokretljivost na snegu od prvog do posledenjeg kilometra i optimizovanu dugovečnost - Jedinstvene, dugovečne šare 'V' oblika maksimalno poboljšavaju prianjanje na snegu od prvog do poslednjeg kilometra - Velika krutoća šare optimizuje dugovečnost - Visoko-performantne lamele za bezbednost tokom leta i pokretljivost na snegu od prvog do poslednjeg kilometra - 3D lamele su u punoj dubini radi dugotrajne pokretljivosti na snegu i sa samozaključavanjem za efikasno prianjanje na suvim putevima - Kako se guma haba, žlebovi se otvaraju kako bi omogućili dugotajno prianjanje na snegom pokrivenim putevima. Izvedba sa krutim šarama zaobljenih ivica unapređuje učinak pri kočenju po suvom putu

Michelin

Od osnivanja komapanije, Michelin-ova misija doprinosi unapređenju mobilnosti roba i putnika i još više od toga, doprinos razvoju društva. Naš opšti cilj je zadovoljenje osnovne ljudske potrebe za druženjem, razmenom informacija i otkrivanjem novih stvari.

Michelin je na vodećoj poziciji na svim tržištima pneumatika i povezanih usluga. Stalnim dokazivanjem svog tehnološkog vođstva, stalnim inovacijama i proizvodima i uslugama visokih kvaliteta, putem svojih snažnih brendova, Michelin može slediti svoju strategiju globalnog razvoja i poboljšati učinak u svim aspektima svog poslovanja.
  Neke ključne činjenice o kompaniji Michelin:

 • 109.193 zaposlenih (102.692 stalno zaposlenih)
 • Više od 150 miliona pneumatika i 10 miliona vodiča s kartama proizvedenih u 2009. godini
 • Neto prihodi ostvareni od prodaje: 14,8 milijardi evra
 • 72 proizvodna postrojenja u 19 zemalja, konstantan rast asortimana proizvodnje

GARANCIJA 24 meseca

Garanija sadrži osnovne informacije o kvalitetu proizvoda, kao i način i postupak ostvarenja prava kupaca utvrdjenih zakonskim propisima Republike Srbije: Garancija kvaliteta, Uslovi i pravo na reklamaciju, Obaveze davaoca garancije, Postupak rešavanja reklamacije, Prava kupca i tehničko uputstvo za upotrebu pneumatika koje ne predstavlja deo garantnog lista.

1. GARANCIJA KVALITETA

Kemoimpex kao uvoznik i distributer garantuje kvalitet i funkcionalnost proizvoda brendova: Pirelli, Hankook, Lassa, Starfire, Cooper, Cordiant, Laufenn, Continental, Bridgestone, Dayton, Firestone, Triangle, Mirage, Ozka, Niznjekamsk, Omsk, Jaroslav i Kabat koji se nude i prodaju na tržištu Republike Srbije. Garantni rok na izradu, materijal i konstrukciju proizvoda brendova spoljašnjih guma (Pirelli, Hankook, Lassa, Starfire, Cooper, Cordiant, Laufenn, Contintantel, Mirage, In

Način isporuke

Procedura isporuke guma 

 • Prilikom naručivanja guma putem našeg sajta isporuka guma je u roku od 1-2 dana u zavisnosti kada je primljena narudžbenica. U slučaju da je narudžbenica primljena do 13:00 h, pošiljka će biti dostavljena kupcu na određenu adresu u roku od 2 dana(* u sezoni su okvirni termini za isporuku.)
 • od 01.06.2019. brza pošta ne isporučuje pošiljke subotom, tak oda gume poslate petkom stižu u ponedeljak/utorak.
 • Isporuka guma krenuće nakon dobijanja uplate od strane kupca u slučaju da je kupac izabrao način plaćanja putem opšte uplatnice ili E-bankingom. U slučaju da je kupac izabrao način plaćanja putem pouzeća, kupac će biti kontaktiran na
 • Čekovi građana - do 12 rata (samo u našim maloprodajama) (na 3 rate je cena bez uvećanja, na više rata cena se uvećava u zavisnosti od broja rata)
 • Platne, Debitne i Kreditne kartice - Visa, Maestro, Master, Dina, American Express
 • Samo uz kreditne kartice Banca Intesa i Komercijalna banka - Visa, Master - do 6 rata
 • Nalog za uplatu/prenos
 • Gotovina

Iskoristite dodatni popust!

Opšti uslovi korišćenja web prezentacije

Posetom ili kupovinom prihvatate uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Kompanija Agrohim&Kemoimpex D.O.O (u daljem tekstu Kemoimpex) zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Uslovi poslovanja

Web prezentacija kompanije Agrohim&Kemoimpex posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Izjava o zaštiti privatnosti korisnika

Kompanija Agrohim&Kemoimpex se obavezuje i garantuje čuvanje i zaštitu privatnosti podataka svih naših kupaca i donatora.

Kompanija Agrohim&Kemoimpex prikuplja samo neophodne, osnovne podatke o donatorima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo donatorima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke d