Dani otvorenih vrata 2020

Akcija važi za sledeći period: 01.06.2020. - 31.07.2020. godine

Servisna akcija ''Dani otvorenih vrata'' se odnosi na sledeće Agrohim&Kemoimpex servisne centre:

 

1. Beograd, Svetozara Papića 18

2. Beograd, Save Maškovića 3

3. Beograd, Venizelosova 35

4. Novi Sad, Filipa Višnjića 12

5. Novi Sad, Cara Dušana 42*

6. Niš, Vizantijski bulevar bb

7. Kragujevac, Kneza Mihaila 276

8. Čačak, Đorđa Popovića bb

9. Subotica, Beogradski put 59*

10. Beograd, Savski Nasip 7

 

* Servisni centri u kojima možete izvršiti samo Kontrolni pregled vozila u 16 tačaka i Dopunu auto klime

 

 

Svake godine, već tradicionalno, u istom periodu organizujemo servisnu akciju pod nazivom “Dani otvorenih vrata” kojom se pozivaju svi vozači da posete naše servisne centre pred putovanje na godišnji odmor i dvostruko uštede, vreme i novac.

 

Potreba savremenog vozača je da se na jednom mestu odgovori njegovim zahtevima po pitanju održavanja automobila, čemu težimo jasno definisanim poslovnim konceptom prilagođenom sadašnjem vremenu.

 

Ovom prilikom, spremili smo sledeći paket povoljnosti vozačima koji u periodu akcije posete naše servisne centre:

KONTROLNI PREGLED VOZILA U 16 TAČAKA

 

1. Nivo ulja u motoru 9. Ručna kočnica

2. Nivo ulja servo upravljača 10. Pedala kočnice

3. Nivo antifriza 11. Svetla

4. Nivo kočione tečnosti 12. Silen blokovi, jabučice

5. Tečnost za brisače 13. Ležajevi

6. Stanje PK kaiša 14. Šolje amortizera, spone

7. Klima uređaj 15. Pločice, diskovi

8. Elektro podizači 16. Stanje guma

 

Za vreme trajanja servisne akcije:
0 rsd

 

- AKUMULATORI -

 

Jedan od veoma značajnih delova za vozilo. Bez njega nije moguće upaliti automobil i održati sve elektrosisteme u vozilu. Izbor akumulatora zavisi od jačine motora vašeg vozila, kao i elektropotrošača u Vašem vozilu.

U našoj ponudi se nalazi veliki izbor akumulatora za sve vrste vozila, po ceni i kvalitetu prilagođenim svakom kupcu.

Pored dole navedenog popusta, kupcima za vreme trajanja akcije nudimo besplatnu proveru starog akumulatora, kao i mogućnost njegovog otkupa po tržišnim uslovima, i besplatnu zamenu novim akumulatorom.


 

- SVE VRSTE ULJA I ANTIFRIZA -

Od kvaliteta ovih tečnosti zavisi stanje Vašeg automobila. Zato je veoma bitno redovno pratiti njihov nivo i vršiti zamene u intervalima propisanim od strane proizvođača Vašeg automobila, ali i od stanja na putevima.

Velikom ponudom ulja i antifriza renomiranih proizvođača u našim centrima možemo odgovoriti potrebama svakog kupca.

 

Popust za vreme trajanja servisne akcije:
5%

 

- REZERVNI DELOVI -

 

U našim centrima se prodaju i ugrađuju isključivo rezervni delovi renomiranih svetskih proizvođača, koje prati odgovarajuća garancija. Velika ponuda rezervnih delova praćena kratkim rokom u nabavci predstavlja dobru osnovu za ozbiljno i profesionalno obavljanje servisnih usluga za sve vrste automobila.


 

- AUTO OPREMA -

Možemo Vam ponuditi veoma široku paletu auto opreme, kako one zakonski obavezne, tako i one koje će Vaš automobil učiniti još opremljenijim i funkcionalnijim, poput patosnica, kadica gepeka, auto kompleta, sigurnosnih srafova itd.

 

- AUTO KOZMETIKA -

Izbor auto kozmetike predstavlja svakom vlasniku svog ljubimca pravo zadovoljstvo. Različita sredstva za negu, polir paste, mirisi, sprejevi se mogu naći kao deo naše standardne ponude.

 

Popust za vreme trajanja servisne akcije:
10%

 

- REGLAŽA TRAPA -

 

Podrazumeva podešavanje uglova točkova, tako da su oni normalni na podlogu (horizontalu) i međusobno paralelni. Svrha ovog podešavanja je bolje držanje pravca automobila na ravnom putu, kao i povećanje trajnosti guma.

Da li ste znali?
Geometrija automobila, nekada može biti narušena prilikom zamene delova na trapu, što za posledicu može imati neujednačeno trošenje prednjih i zadnjih guma, kao i zanošenje vozila u jednu stranu u toku vožnje. Zato se preporučuje obavezno centriranje trapa nakon radova na trapu. Nekada samo prednjeg trapa, a nekada oba trapa, što zavisi od konkretne situacije i od tipa automobila.

 

Popust za vreme trajanja servisne akcije:
15%

 

- DOPUNA AUTO KLIME -

 

Auto klima je sofisticiran sistem, koji zahteva redovno servisiranje tj. jednom godišnje ili svake druge godine. Kontrolu, po pravilu, bi trebalo izvršiti pred svaki duži put, u nekom od specijalizovanih servisa.

Servis auto klime možemo podeliti na mali i veliki. Uslugu malog servisa auto klime, koju pružamo u našim servisima na Hoffman ili Wurth uređajima, čine zamena gasa i ulja. Na taj način se održava nivo gasa i ulja koji može na godišnjem nivou kalirati i do 15%.


 

- USLUGE AUTO SERVISA -

Naša mreža auto servisa, opremljena savremenim uređajima i kvalifikovanom radnom snagom, garantuje kvalitet u pružanju usluga vozilima novije generacije, za koje smo Vam ovom prilikom spremili odličan popust.


 

Popust za vreme trajanja servisne akcije:
20%

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.