Kemoimpex garancija

Sa jedinstvenim programom garancije protiv oštećenja pneumatika, uz kupljene 4 gume  brenda Pirelli, Hankook, Lassa, Laufenn, LingLong i Triangle* zaštićene su 12 meseci od svih vrsta nepopravljivih oštećenja koje nastaju usled bušenja, posekotina ili udara.

Više o uslovima garancije na linku:

Uslovi garancije protiv oštećenja

Registrujte se za program garancije

Garancija se primenjuje za kupovinu kompleta od četiri (4) nove gume (pneumatika) u putničkom i SUV segmentu*
Morate se registrovati u roku od (48h / 7 dana*) od trenutka kupovine tako što ćete ispod uneti tražene podatke. Vaša registracija je važeća samo ukoliko su uneti podaci tačni.Nakon završene registracije, biće Vam poslato pismo odobrenja sa „članskim brojem" putem e-pošte. Molimo da se upoznate sa uslovima garancije brenda koji ste kupili u našem maloprodajnom objektu.
Registrovani podaci i članski status možete proveriti kada otvorite stranicu https://www.kemoimpex.com/garancija/proverite-garanciju 

Registrujte se za program garancije

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.