Starfire AS2000
Starfire AS2000

Starfire AS2000

Proizvodjač je istakao na prezentaciji da je novi model već uspešno testiran u uslovima alpske zime, gde je  pokazao odličnu trakciju na snegu, bljuzgavici i mokrim putevima. Dizajneri gaznog sloja tvrde da izvanredne vozne performanse gume Starfire AS2000 u zimskim  vremenskim uslovima su posledica upotrebe moderne  tehnologije i povećane gustine gaznog profila.

Asimetrični dezen gaznog sloja:
Jedna od prepoznatljivih odlika ovog modela je odlično  prianjanje, počevši od leda, preko novog i utabanog snega a završava s prljavim i mokrim asfaltom. Ova fleksibilnost je postignuta  upotrebom originalnog uzorka profila sa asimetričnim rasporedom elemenata.

Snow Groove Tehnologija:
Snowg Groove tehnologija - Kako bi se osiguralo izvrsno prianjanje guma na snegu, primenjen je patentiran dizajn od strane stručnjaka. Odlikuje se u posebnoj strukturi gazišta, u kojoj postoje posebni elementi koji omogućuju bolji grip na snegu, što uveliko poboljšava prianjanje gume na površinu pokrivene snegom. Međutim, to je samo dodatna mera, budući da glavnu ulogu trakcije na snegu igra veći broj četvorougaonih blokova poredjanih sa spoljne i unutrašnje strane gazišta.

Izvrsna stabilnost u vožnji:
Dezen gaznog sloja Starfire AS2000, osim asimetričnog rasporeda elemenata, odlikuje i pet uzdužnih rebara, od kojih se jedan koji se nalazi na spoljnoj strani, ima dvostruku strukturu. S obzirom na činjenicu da su dve "polovine" sačinjene od elementa njegove dužine, oni su vrlo otporni na deformacije i promene koje nastaju tokom vožnje. Praktični rezultat ovog tehničkog rešenja je izvrsna  stabilnost, brza i precizna reakcija na upravljanje.

Celokupna ponuda Starfire AS2000
Celokupna ponuda Starfire AS2000

Izvrsna otpornost na akvaplaning i slashplenningu:
S obzirom na prilično otvoreni dizajn asimetričnog gaznog sloja gume, stručnjaci Starfire-a su uspeli opremiti ovaj pneumatik efikasnim sistemom visokih performansi za izbacivanje vode. Sastoji se od tri vrlo široka ivična kanala odvajajući tako blokove gume, a odlikuje ih i veći broj poprečnih kanala. Veliki broj komponenti drenažnog sistema omogućava STARFIRE AS2000 da se lako nosi sa izazovom velike količine vode na putu i sa teškom masom istopljenog snega. Kao rezultat toga, guma pokazuje odličnu trakciju, kako na asfaltu tako i na bljuzgavici na putu.

Dobro prianjanje na zaledjenim površinama:
Uprkos nedostatku šiljaka, guma ima dobru trakciju ne samo na snegu već i na ledu. Ova sposobnost gume proizilazi zahvaljujući specijalnom sastavu elemenata gazećeg sloja - lamela. Tokom vožnje, lamele formiraju bezbroj grip proreza i  time guma dobija oslonac, čak i za najmanja ulegnuća na površini ledene površine.

Visok nivo akustičke  udobnost:
Iako dezen gaznog sloja sadrži veliki broj šara, kanala i brazdi, dizajneri gume su uspeli da osiguraju dovoljno visok nivo akustične udobnosti u vožnji.  U tu svrhu svi blokovi imaju zaobljene ivice i različite su veličine, pri čemu su postavljeni pod različitim uglom u odnosu na druge blokove. To uveliko smanjuje buku i vibracije koja nastaje tokom vožnje. Kao dodatna mera, na spoljnom zidu, žljeb za drenažu je zupčastog oblika, što smanjuje buku koju stvara otpor vazduha koji prolazi kroz njega velikom brzinom.

Zaključak je da je Starfire AS2000  na testovima prošao odlično, u  ponudi allseason pneumatika sigurni smo da će sa povoljnom cenom i odličnim kvalitetom AS2000 naći svoje mesto u samom vrhu medju konkurentima.

Posetite Kemoimpex centre, ili na našem sajtu   i odaberite prave pneumatike za Vaše vozilo .

Sve za Vaše vozilo na jednom mestu, Kemoimpex!