Cordiant Winter Drive
Cordiant Winter Drive

Zimske gume koje su prikladne za promenljive vremenske uslove tokom zimskih meseci u gradu. Sigurnost i izuzetna kontrola se postiže pomoću jedinstvenog asimetričng dezena gaznoga sloja koji osigurava visok nivo stabilnosti i upravljivost.

Dezen sa ojačanim rubovima osigurava bolje ubrzanje i stezanje svojstva gume tokom vožnji na ledom prekrivenim putevima i ugaženim snegom. U slučaju mekog snega i bljuzgavice, ona ispunjava kanale, koji se koriste za povećanje performansi kočenja.

Primenjena tehnologija:

3D Mod

  • trodimenzionalna kompjuterska simulacija gazeće površine za optimizaciju dizajna, materijala i osobina pneumatika .

Kontakt sa površinom puta

  • kontakt s površinom puta. Povećana kontaktna površina povećava koeficijent prianjanja na površinu, što smanjuje put kočenja i poboljšava vozne karakteristike.

Dupli sloj

  • Dva sloja dizajn protektora -  izrađena od posebne gumene smese i temeljni sloj gume s minimalnim gubitkom histereze. Ovaj dizajn osigurava  pouzdanost, sigurnost i efikasnost guma.

Dualno jedinjenje Nylona&Čelika

  • Dva sloja metana kabla tekstilne strukture spiralno povezanih, prenose posebnu snagu guma i trajnost , otpornost na probijanje , poboljšanu sposobnost kontrole , stabilizacija oblika , i poboljšana pouzdanost i sigurnost .

Poboljšana drenaža vode 

  • Poboljšano izbacivanjevode iz kontaktne površine, poboljšava vozne karakteristike i ponašanje na mokrim putevima, čime se osigurava bolja upravljivost automobila.

SAS (Smart Asymmetric System)

  • Odlična upravljivost i kratak put kočenja na snegu, zahvaljujući posebno dizajniranom asimetričnom gaznom sloju.

SMART-MIX

  • Jedinstvena mešavina na osnovi aktivnog uglja i silicijuma, čime se povećava prianjanje guma u odnosu na konvencionalne gumene smese, kroz korištenje tehnologije SMART-MIX® grip guma na ledu i snegu porasli su za 7%.

Lamele u obliku slova Z

  • Z-oblik kanala.Visok nivo trakcije i vuče na površini puta u zimiskim uslovima pružaju i izuzetni duboki kanali i ovaj sistem brazdi.

Dostupan u sledećim dimenzijama:

R13

175/70R13

82Q

R14

175/65R14

82T

185/60R14

82T

R15

185/65R15

 

195/65R15

91T

R16

205/55R16

94T

205/60R16

96H

215/65R16

102