Corghi

1947. godine braća Erminio i Remo Corghi počeli su da ubiru plodove svojih poslovnih veština i domišljatosti, gradeći radio i izmišljajući poseban lov magnetofonom. Šest godina kasnije, 1954. godine, rođena je elektromehanika u Corghiju. Zaštitni znak slavuja, koji od ovog trenutka postaje simbol kompanije, počinje da zaslužuje zasluženo divljenje.

Kompanija je svoje mehaničke sposobnosti razvila u širokom sektoru: Tv stabilizatori napona, poljoprivredne mašine, kućni aparati, mehano-tekstilna oprema. Godine prepune ideja koje se razvijaju ne čekajući pravu priliku da se pojave.

Automobilski bum eksplodira 1960. godine i braća Corghi su spremna.

Danas je Corghi apsolutni lider na italijanskom tržištu i svetski lider u sektoru opreme za pomoć u vozilima.

Corghi Elettromeccanica je osnovana 1954. godine za proizvodnju prepelica u lovu. Davne 1947. godine braća Erminio i Remo Corghi počeli su da ubiru plodove svojih poslovnih veština i domišljatosti, gradeći radio aparate i izmišljajući poseban lov magnetofonom. Šest godina kasnije, 1954. godine, rođena je elektromehanika Corghi. Zaštitni znak slavuja, koji od ovog trenutka postaje simbol kompanije, počeo je da zaslužuje zasluženo divljenje.

Kompanija je svoje mehaničke sposobnosti razvila u širokom sektoru: stabilizatori TV napona, poljoprivredne mašine, kućni aparati i mehaničko-tekstilna oprema.

Automobilski bum je eksplodirao 1960-ih i braća Corghi su bila spremna. Oni su izmislili i patentirali prvi menjač guma na svetu koji je bio najbolji način napada na tržište. Kompanija je uzletela i od tada nikada nije prestala da raste. Danas je Corghi apsolutni lider na italijanskom tržištu i svetski lider u sektoru opreme za pomoć vozilima.

Korporativna vizija izražava spremnost kompanije da bude svetski lider u dizajnu, proizvodnji, prodaji i pomoći opreme za specijaliste za gume i auto-servise, nudeći kompletnu liniju proizvoda izvrsnih kvaliteta, sa inovativnim i konkurentnim karakteristikama, u svim segmenti tržišta u svim glavnim geografskim oblastima.

Patentirali su prvi svetski menjač guma koji je bio briljantan način napada na tržište. Kompanija je poletela i od tada nikad ne prestaje da raste. Danas je Corghi apsolutni lider na italijanskom tržištu i svetski lider u sektoru opreme za vozila.

Saradnja sa kompanijom Agrohim&Kemoimpex, koja je ekskluzivni distributer za teritoriju Republike Srbije, je bila neminovna i desila se kao prirodan tok stvari. Mreža profesionalnih vulkanizerskih servisa i konstantna težnja za usavršavanjem nivoa i kvaliteta usluga dovela je do saradnje kompanije Corghi i Kemoimpex-a.

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.