RIKEN SUV Snow
RIKEN SUV Snow
RIKEN SUV Snow

Njihove ključne operativne karakteristike su optimalna potrošnja goriva, pouzdanost i udobnost kretanja u uslovima snega, kao i na suvim i vlažnim putevima, efikasno sprečavanje akvaplaninga na vodi i snegu.

Model Riken SUV Snow je stvoren pored standardnih veličina za 16-18" u svom arsenalu i od 19" ponude.

Ove gume za terenska vozila imaju tradicionalni dizajn za zimske gume sa usmerenim dezenom sa optimalnim brojem uzdužnih i poprečnih žlebova za što bolje izbacivanje vode iz gaznog sloja. Njihovi zajednički napori garantuju visoku otpornost Riken SUV Snow na efekte akvaplaninga a samim tim i dobru stabilnost na odmrznutom snegu i smrznutom vlažnom asfaltu.

Rigidnost gume obezbedjuje čvrsti kontakt guma sa snegom, kao i na vlažnim i suvim putevima i podlogama, poseban mikro-skakač unutar žljebova za odvod i brojni blokovi gazećeg sloja koji karakterišu visoka gustina žljebova i lamela.

Riken SUV Snow- Efikasnost potrošnje goriva zbog upotrebe najnovije generacije silika gazećeg gumene smeše.

Obeležavanje M+S i alpski znak (pahulja na pozadini planine sa tri vrha) na bočnim stranama zimske gume ukazuje na to da su razvojni napori ka poboljšanju njihovih karakteristika na zimskim površinama nisu bili uzaludni.

RIKEN SUV Snow