Lassa

Dobro poznati brend: Lassa
Temelji vodećeg turskog brenda Lassa postavljeni su davne 1974. Osnovan od strane Sabancı grupe kompanija i partnera, Lassa je preimenovan u Brisa deset godina nakon početka proizvodnje 1978. godine, nakon što je postao partner u zajedničkom ulaganju sa japanskim gigantom Bridgestone Corporation.
Danas se Lassa gume proizvode uz pomoć najnovije tehnologije i studijama straživanja i razvoja kompanije Brisa.

Svet na Lassa gmama
Kompanija koja stoji iza Lassa brenda, Brisa,  jedan je od najvećih evropskih proizvođača guma sa svoje dve fabrike, Izmit & Aksaray. Posvećena proizvodnji vrhunskih Lassa guma, Brisa proizvodi po rigoroznim standardima kontrole kvaliteta.
Lassa je ambiciozan svetski brend koji se sprema da dalje raste na međunarodnim tržištima uz stručnost nesporne liderske pozicije na turskom tržištu guma. Lasa proizvodi gume u putničkom i SUV segmentu,gume za kombi i  kamione, autobuse, kao i za poljoprivredi sektor i off road guma u 2 pogona - na prostoru od 500.000 m2 pokrivenog područja u kojem se 1 guma proizvodi na svakih 2,5 sekundi. Brisa distribuira Lassa gume u preko 80 zemalja širom sveta kroz impresivnu distributersku mrežu i preko distributera koji su posebno odabrani za svoju lokaciju, logistiku i iskustvo.

Lassa je posvećena vrhunskom kvalitetu
Lassa, u skladu sa potrebama domaćeg i međunarodnog tržišta, nudi proizvode koji su odobreni od strane nezavisnih institucija za ispitivanje, a čiji je kvalitet sertifikovan brojnim nagradama.
Lassa gume, koje su osvojile Nacionalnu nagradu za kvalitet (1993.) i Veliku nagradu za evropski kvalitet (1996.), odobrene su od strane nemačke institucije za sertifikaciju TÜV SÜD.
Lassa gume potrošači koriste sa poverenjem tek nakon što stignu na tržište kada prođu detaljne sigurnosne testove.

Lassa gume se okreću za zadovoljstvo kupaca
Jedna od glavnih karakteristika koja Lassa čini vodećim proizvođačem je savršena usluga koja se pruža kupcima. Kombinovanje najboljeg proizvoda sa najboljom uslugom je glavni prioritet u Lassinoj korporativnoj filozofiji.
Danas Lassa održava svoj status najbržeg i najpouzdanijeg brenda kroz zajedničke prodajne i postprodajne usluge.

Sve navedeno o LASSA gumama je dovoljan razlog da je u poslovnom sistemu KEMOIMPEX-a. Razlog ovome je i agresivna cenovna politika, kojom se obezbeđuje da se za znatno niže cene u odnosu na ustaljene na tržištu dobija visok kvalitet, posebno najpovoljnije cene u segmetu putničkih i 4x4 guma. Spoj izutenih tehničkih karakteristika, tržišne povoljne cene i garancija kvaliteta guma iz proizvodnog programa Lassa, potvrda su zajedničkog uspešnog nastupa na tržištu Srbije, na zadovoljstvo svih korisnika usluga.

Brend LASSA je dostupan kroz distributivnu mrežu širom Srbije preko poslovnog sistema KEMOIMPEX, koji vrši promet svih vrsta guma za putnička, teretna, poljoprivredna i specijalna vozila; promet auto opremom i rezervnim delovima; sezonsko čuvanje guma - hotel guma, i izvršava usluge brzog servisa na vozilima, sa posebnim akcentom na vulkanizerskim uslugama i reglaži trapa.

>> PONUDA LASSA AUTO GUMA <<   

>> PONUDA LASSA GUMA ZA 4X4 I SUV VOZILA <<

>> PONUDA LASSA GUMA ZA KOMBI VOZILA <<

Preporučene gume za vaše potrebe

145/80 R13 75T
Srednja
F
E
69
Garancija 4 godine
Cena sa PDV-om
4.849,00 RSD / KOM
Novo
Preporučujemo
155/- R12C 88/86N
Srednja
F
B
70
Garancija 4 godine
Cena sa PDV-om
5.963,00 RSD / KOM
155/- R13C 90/89R
Srednja
F
A
69
Garancija 4 godine
Cena sa PDV-om
6.871,00 RSD / KOM
Novo
Preporučujemo
155/65 R13 73T XL
Srednja
C
C
69
Garancija 4 godine
Cena sa PDV-om
4.578,00 RSD / KOM

KemoImpex koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.